• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Sallanan Ana Kucağı Kullanımı

kiyomi02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
13
-1
36
Arkadaşlar merhaba
Yeni anneyim ne zaman ne kullanılır bilemiyorum, tecrübeli annelerden yardım bekliyorum :)
2 aylık bebeğim var, sallanan ana kucağı kullanmak istiyorum ama 2 aylıkken kullanılır mı bilmiyorum. Fotoğrafını eklediğim salıncağı daha önce kullanan var mı? 2 aylık bebek için kullanmalı mı bi zararı olur mu?

Eklentiler

• Screenshot_20250113-200531_Chrome.jpg
    Screenshot_20250113-200531_Chrome.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 12
Arkadaşlar merhaba
Yeni anneyim ne zaman ne kullanılır bilemiyorum, tecrübeli annelerden yardım bekliyorum :)
2 aylık bebeğim var, sallanan ana kucağı kullanmak istiyorum ama 2 aylıkken kullanılır mı bilmiyorum. Fotoğrafını eklediğim salıncağı daha önce kullanan var mı? 2 aylık bebek için kullanmalı mı bi zararı olur mu?
Ben bunun elele marka olanını aldım 2 aylıkken şu an 5 aylık olacak nerdeyse bir sıkıntı olmadı ama benimki bunla uyumadı biz normal sallanmayan ana kucağı gibi kullanıyoruz şu an

Arkadaşlar merhaba
Almadıysan hiç para verme derim, benim bebeğim sallanmayı sevdiği halde bunda uyumadı sevmiyor

Bence al
ben kızım için manuel almıştım. arkadaşımda bunu görmüştüm neden bundan almadım diye düşündüm. bi daha olursa elektrikli alırım
yenidoğan zamanında beline destek koyarsın. yani oturur pozisyonda koyma

Yenidogandan yuksek kg a kadar kullanilan hatta koltuga donenler var. Dolaba bakin hic yatmayan bebeklerden sifir ayarinda urunler var. Insallah bebek sever cok rahat ederisiniz

Back