Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elbebek salıncagı kullananlardan yorum alabilirmiyim
merhaba hanımlar kızımı oyalamak için bebek salıncagı almayı düşünüyorum fakat işe yarar m yaramaz mı kestiremiyorum bosuna para vermek istemiyorum kullananlar yorum yazarsa sevinirim. şimdiden tesekkürler
canim ben kullandim benimkiler oyaliyordu onlar sallanirken ben isimi yapabiliyorum ben chicco nunki vardi sanirim modeli swing up mi oyle birsey bizde ise yaradi ama her bebek farkli tabi
bebeğin ne kadarlık arkadaşımm genel olarak seviyolar aslında bende temiz az kullanılmış var salıncak uygun fiyatla almak istersen bide istanbuldaysan resim gönderebilirim sana
Merhaba arkadaşlar, bende bebek salıncağı hakkında çok araştırma yapıyorum ama sanırım karar verdim biraz. Sanal İçerik burdaki salıncağı alacağım. Pilli olanlardan vazgeçtim çünkü.
Merhaba arkadaşlar, bende bebek salıncağı hakkında çok araştırma yapıyorum ama sanırım karar verdim biraz. Sanal İçerik burdaki salıncağı alacağım. Pilli olanlardan vazgeçtim çünkü.