Okadar çok şey denedik ve elimiz boş döndük maalesefVereceğim hiçbir tavsiye yok. Olsa kendim yapardımAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Malesef ki aynen öyle. Umarım en yakın zamanda kucagınız dolarOkadar çok şey denedik ve elimiz boş döndük maalesef
Hepimizin kucaklarını doldursun rabbim canımMalesef ki aynen öyle. Umarım en yakın zamanda kucagınız dolar
AmiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnHepimizin kucaklarını doldursun rabbim canım
9 aydir deniyoruz olmuyor bu ay sogan kürüne basladım cnm bugun 4. Gunum ve ovulasyon testi siparis ettim daha gelmedi bugun yada yarin gelir buyuk olasilikla birbirimize dua edelim ins. Olur bebegimizBir oğlum var 5 yașında bir tane daha Allah nasip kısmet ederse istiyoruz yaklașık bir senedir denedik olmadi bir kere yumurtlama testi denedim bir kac kere doktora gittim esimde gitti ikimizde de sorun yok gözukuyor simdi sizden tavsiye istiyorum arkadașlar. neler kullanirsam? Hangi marka ovulasyon testleri kullandiniz? Neler yaptinz? Neler yiyip içtiniz? Butun önerilerinize açığım. oğlumla daha fazla yaș araligi olsun istemiyorum ikincinin geçen sene bu kadar uzerinde durmuyordum ama sanirim artik bu konunun üstünde durma vaktim geldibekliyorum
AminnnBen beş ay denedim beşinci ay tuttu o son ay kafamdan atmıştım hamilelik fikrini düşünmüyordum ki iş gereği şehir dışına da çıkmıştım çok iyi olmuştu bu sayede düşünmüyordum ovulasyonu da kullandığım ay oldu başka hiçbir zaman kullanmadım yalnız ovulasyonlarım pik yapmadı ilk yaptığım gün adetin 10. Günüydü t biraz C nin koyuluğuna yakındı sonraki günler silikleşti ben koyulaşma beklerken gittikçe silikleşti ben de olmuyor ne yapayım diye vazgeçtim meğer o zamanlar tutmuş değerlendirmiştik iki ya da üç defa Rabbim siz ve tüm bebiş isteyenlere bekleyenlere nasip etsin
İnşallah canımAminnnben de yarın tekrar test yapacağım bakalım nasip
Benimde kizim 5 yasinda 1 seneyi gecti olmuyir bu ay catlatma ignesi de oldum yok olmuyor. Ilki bekletmedi ama bu cok bekletti artik nasipBir oğlum var 5 yașında bir tane daha Allah nasip kısmet ederse istiyoruz yaklașık bir senedir denedik olmadi bir kere yumurtlama testi denedim bir kac kere doktora gittim esimde gitti ikimizde de sorun yok gözukuyor simdi sizden tavsiye istiyorum arkadașlar. neler kullanirsam? Hangi marka ovulasyon testleri kullandiniz? Neler yaptinz? Neler yiyip içtiniz? Butun önerilerinize açığım. oğlumla daha fazla yaș araligi olsun istemiyorum ikincinin geçen sene bu kadar uzerinde durmuyordum ama sanirim artik bu konunun üstünde durma vaktim geldibekliyorum
Amin insallahHepimizin kucaklarını doldursun rabbim canım
Nerden ne kadara ve hangi marka test siparis ettiniz acaba bende ariyorum ama hangisinden alcagimi bilemedim9 aydir deniyoruz olmuyor bu ay sogan kürüne basladım cnm bugun 4. Gunum ve ovulasyon testi siparis ettim daha gelmedi bugun yada yarin gelir buyuk olasilikla birbirimize dua edelim ins. Olur bebegimiz
Cnm gttigidiyordan aldim laboquick 51 adet ovulasyon testi arti 4 adet gebelik testi 69.90 a aldim cnm ama nasil kullanacagm yeni ne zaman baslayacagimi bilmiyorum onu arastirmam gerekNerden ne kadara ve hangi marka test siparis ettiniz acaba bende ariyorum ama hangisinden alcagimi bilemedim
Bende aldim bugun 30 tane benim ve doktorun hesabına gore bugun yumurtlamanin en yogun oldugu gün olsa gerek ama eczaneden aldim test yaptim yumurtlama yok ciktiCnm gttigidiyordan aldim laboquick 51 adet ovulasyon testi arti 4 adet gebelik testi 69.90 a aldim cnm ama nasil kullanacagm yeni ne zaman baslayacagimi bilmiyorum onu arastirmam gerek
Allah allah testi yapmadna omce sivi alimina dikkat et cnm corek otu ve bal kullan birde bakalim ben dun yaptim birazdan ataym sana bak bakalimBende aldim bugun 30 tane benim ve doktorun hesabına gore bugun yumurtlamanin en yogun oldugu gün olsa gerek ama eczaneden aldim test yaptim yumurtlama yok ciktiacaba nerde hata yapiyorum ya bu ay da böyle gececek önumuzde ki ay adet bitiminden itibaren baslicak kullanmaya eger yumurtlama Goremezsem goturup doktorun önune atcam testleri valla yeter artık yumurtlama olmasa adet olmaz diyorlar ama yalan ben ne zaman takip etsem gormuyorum doktora gidiyorum yumurtalarin normal diyip gonderiyor ama aslı yok astarı yok
Bende aldim bugun 30 tane benim ve doktorun hesabına gore bugun yumurtlamanin en yogun oldugu gün olsa gerek ama eczaneden aldim test yaptim yumurtlama yok ciktiacaba nerde hata yapiyorum ya bu ay da böyle gececek önumuzde ki ay adet bitiminden itibaren baslicak kullanmaya eger yumurtlama Goremezsem goturup doktorun önune atcam testleri valla yeter artık yumurtlama olmasa adet olmaz diyorlar ama yalan ben ne zaman takip etsem gormuyorum doktora gidiyorum yumurtalarin normal diyip gonderiyor ama aslı yok astarı yok