• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek sahibi olmak istiyorum

damlacahayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
10
2
86
33
Lütfen bana yardım edin hanımlar. 4 yıldır evliyim ama çocuğum olmuyor. Eşim bu konu da çok israrcı ama sürekli denememize rağmen bebek sahibi olamıyoruz. Eşim özellikle erkek bebek istiyor. Geçen yıl tüp bebek tedavisi gördük fakat başarı sağlayamadık. eşimin spermlerinde sorun çıktı. Ne olur bana bir yol gösterin. Ayrılma noktasına geldik artık. Bildiğiniz, güvendiğiniz bizi hayırlısıyla evlat sahibi edebilecek bir yol var mı?

Lütfen bana yardım edin hanımlar. 4 yıldır evliyim ama çocuğum olmuyor. Eşim bu konu da çok israrcı ama sürekli denememize rağmen bebek sahibi olamıyoruz. Eşim özellikle erkek bebek istiyor. Geçen yıl tüp bebek tedavisi gördük fakat başarı sağlayamadık. eşimin spermlerinde sorun çıktı. Ne olur bana bir yol gösterin. Ayrılma noktasına geldik artık. Bildiğiniz, güvendiğiniz bizi hayırlısıyla evlat sahibi edebilecek bir yol var mı?
Evlat olsun da kız erkek ne fark eder ki eşinizin sperminde sorun çıkmış nedir peki morfoloji mi sayı mı hareketlilik mi ?

Off öf cnm bende bebeğinin olmasını çok ama çok isterim
Kim istemez ki
Canından kanından mis gibi kokan her anını bıkmadan anlatmak isteyeceğin gülüşüyle hayatına anlam katan tek varlık ama rabbim nasip etmeyince etmiyor .
Kız erkek ne fark eder ki rabbim hayırlısını nasip etsin yeter.

Kim istemez ki
Canından kanından mis gibi kokan her anını bıkmadan anlatmak isteyeceğin gülüşüyle hayatına anlam katan tek varlık ama rabbim nasip etmeyince etmiyor .
Kız erkek ne fark eder ki rabbim hayırlısını nasip etsin yeter.
Keşke cnm keşke psikolojim bozuldu rüyalarima giriyor

Keşke olsa tüm cabalarımız onun için ama elden bir şey gelmiyor bende 2,5 yıldır uğraşıyorum 1 yıldırda araştırıp soruşturup bilgi edinmeye çalışıyorum ama vardır rabbimin bir bildiği

Evlat olsun da kız erkek ne fark eder ki eşinizin sperminde sorun çıkmış nedir peki morfoloji mi sayı mı hareketlilik mi ?
eşim azo sperm miş yani spermlerinde hiç hareketlilik yok. Tesa diye bir ameliyat var. Canlı hücre var mı yok mu diye bakılıyor. Canlı hücre bulunamadı. Bebek sahibi olmamız mümkün görünmüyor yani.

Eşin de yani nasıl ilginç bir insan..
Sorun kendisinde... Çocuk sahibi olmayı istiyor... Üstelik erkek istiyor... Üstelik çocuk olmayınca ayrılma noktasına geliyor...
Şaka mı bu?
Nasıl bir bencillik, pişkinlik böyle..

Microcip diye yeni bi yöntem çıkmış onu bi araştırsanız. Bi de malesef stres de hamile kalmayı engelliyor eşiniz sizi strese sokarak işi daha da zorlaştırıyor bunu ona söyleyin

Anladım canım bir kez daha deneyin bel ki bu sefer bulunur. İyi bir merkeze gidin .
Zor bir durum allah yardımcın olsun ama eşin erkek çocuğu olmuyor diye ayrılmayı mı düşünüyor başkasıyla evlense olacak mıymış tamamen kendini suçlu hissettiği için bu tavrı sergiliyor olabilir

kür falan denedinizmi bizimde şuanda yok eşimde çok istiyo inşallah Allah hepimizede nasip etsin ayrıca bide meryem suresi var dualar falan komşum hem klomen içti soğan kürü yaptı bide meryem suresi okudu hemen oldu bende şuanda okuyorum

Back