Gebeliğe Hazırlık Bebek Sahibi olmak için ne yapmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin spermiogram testi yaptırdı mı?
Belki onda bi sıkıntı vardır?

Kızlar ben 2 yillik evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı ne yapmalıyım benim durumda olanlar var mi yardim edin

canım benim 2 senedir olmadı ne yapmalıyım diyorsun....ilk önce şunu unutma herşeyin vakti zamanı vardır.sen ne yaparsan yap eğer vakti zamanı değilse olmaz.İlk başta doktoruna görün hormon tahlili vajinal muayeneni ol.sonra eşin spermiogram yaptırsın ona da bakılsın.herşey tamam sorun yok ise dua et ve bekle muhakkak olacaktır.duayı dilimize düşüren Rabbim muhakkak karşılığınıda verecektir.
ben evlendikten 3 ay sonra sorun yaşadım.1 sene teşhis bile koyamadılar. sora yolum bir doktorla kesişti.teşhis konuldu tedavi uygulandı ama gebelik oluşmadı ve tedaviyi sonlandırdı.Fakat doktorum olmaması için sorun yok bol bol dua et....inşaAllah olacaktır dedi. umudumu duamı ve tevekkülü hiç bırakmadım. 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. şimdi Allah uzun ömür versin 12 yaşında kızım var. 2 senedir de 2. çocuk için bekliyoruz. tedavi göedüm sorun yok ama olmadı.demekki vaktini bekliyor. Ben en kısa zamanda güzel haberi alacağıma da vereceğime de inanıyorum.umudu nasip eden Rabbime şükürler olsun...

uzun oldu kusura bakma....sakın üzülme bir an bile umudunu kaybetme inan dua et ve bekle...bak göreceksin yakın zamanda bu sayfalarda hamileyim diye bağıracaksın inşaAllah.....

ahhhh o toplum baskısı anlıyorum kuzum seni....
işyerinde bir abimiz vardı. 13 senedir çocukları olmuyor tüp bebek vs denemişler. evde baskı etrafta ezme hakir görme üzüntü had safhada....abi tekrar deneyecekmisiniz dedim tabbii sene sonu bir kez daha deneyceğiz dedi. o esnada eşide köye gezmeye gitmişti. bir sürü köy işi traktör üstünde ha babam oraya buraya koştur... hanımı bir geldi günü geçmiş bir baktılar hamile ağlayarak haber verdi abi....oğlu oldu aradan kısa süre sora hoop eşi bir daha hamile bir oğlu oldu....
demem o ki güzelim seni üzen üstünde baskı yapan herkese Rabbim en güzel cevabı verecek....
bir bakmışsın sende peşpeşe çocuk geliyor...düşün hayal et ve seni üzenleri Rabbime bırak....
güzel haberlerini de bizlere de vermeyi unutma...

Çok teşekkür ederim iyi niyetin için gerçekten ban ilham oldunuz Allah razı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ve senin de çocuğun sana bağışlasın inşallah dua edin lütfen

Çok teşekkür ederim iyi niyetin için gerçekten ban ilham oldunuz Allah razı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ve senin de çocuğun sana bağışlasın inşallah dua edin lütfen
Amin güzel kardeşim bir nebze olsun yüreğine dokynabildiysem ne mutlu bana.. Herzaman hepinize dua ediyorum Rabbim kabul etsin

Bizde alternatif tıptan yararlanıyoruz şuanda dr birsüru kür ve birde diyet verdi inşallah olur bu sefer
Neler söyledi doktorunuz bizimlede paylaşırsanız belki bi faydası olur.. ne diyeti hangi kürleri önerdi??

Neler söyledi doktorunuz bizimlede paylaşırsanız belki bi faydası olur.. ne diyeti hangi kürleri önerdi??
Dosin macunu verdi sabahları pekmez tahin ve 7 zeytin yiyin dedi gün aşırı karin altına ve sırta bardak çekiyoruz bana rezene suyu verdi sabah akşam içiyorum birde keten tohumunu kaynatıp bir kez içiyorum akşamları 7ser tane incir yiyoruz gün içinde hurma yiyoruz verdiği diyette balgam diyeti yazıyor ondada süt ürünleri dana eti domates salça tereyağı marul çilek karpuz sumak tavuk sosis salam sucuk yoğurt yemek yasak kuzu koyun eti yiyebiliyoruz sadece

Baya zor bir diyetmis.. insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…