- 4 Aralık 2015
- 37
- 17
- 3
merhaba arkadaşlar. Ben asker eşiyim. Şuan eşim batıda görev yapıyor. 3aylık evliyim. Haziran ayında doğu tayini bekliyoruz. Ama kesin değil , eşim şubatta kesinleşir diyor. Eğer bu haziranda tayinimiz çıkmazsa 2017 haziranda yani seneye kesin çıkacakmış. Eşim 31 yaşında ve çok çocuk istiyor bense çok kararsızım çünkü bu yaz yada seneye yaza doğu tayinimiz var. Tayin sıkıntı değil, sıkıntı eş götürelemeyecek bir yere tayini çıkabilir yani beni batıda ailemin yanında bırakıp gidebilir. Been nereye gidersen git seninle geleceğim desemde o bazı yerlere seni götüremeyebilirim istesemde diyor. Şimdi bebek sahibi olmayı düşünsem eşimden ayrı hamilelik geçirebilirm yada bebeğimin 1-2 senesi babasından uzakta geçebilir. Çünkü doğuda 2 yada 3 sene kalması gerekecek ve senede sadece 2yada 3 kez yanıma gelebilecek. Ben hamileliğimde eşimden ayrı olmak istemiyorum, bebeğim karnımda büyürken onunda hissetmesini ona tatlı tatlı naz yapmayı bebeğimizin tekmelerini ona dinletmeyi hayal ediyorum. Ya da yeni doğduğunda o zor zamanlarda eşimin desteğini alıp o günlerde onun sevgisiyle o ilk zamanları daha rahat atlatabileceğimi düşünüyorum. Eşimi çok seviyorum ve Allaha şükür bir sıkıntımız yok. Allah herkesin evine huzur versin. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız. Sizce tayinimiziin çıkmasını bekleyip eğer 2-3 yıl ayrı kalırsak ondan sonra mı bebek düşüneyim. Çünkü eşim şuan çok istiyor ve başka bebekleri o kadar çok seviyor ki hep bizim bebeğimiz olsa da şöyle yapsak böyle yapsak diye hayaller kuruyor. Bense ikilemde kalmış durumdayım.