Bir konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum...
Biliyorum kimilerine göre çok kolay kimlerine göre de meşakkatli oluyor bebek sahibi olmak...
Uzun bir süreç
Hatta evlilikle başlıyor bile diyebilirim hayalleri :ecrin_bebek:
Peki bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ?
Doğru zaman nasıl belirlenir ? Hangi ay hangi burç olacağını düşündünüz mü? Düşünülmeli mi ?
Yoksa akışına mı bırakılmalı?
bence kesinlikle hazır olman lazım bir bebeğinin olacağına hayatında daha fazla sorumluluk artacağına :ecrin_bebek:
birde iki kişinin istemesi çok önemli...
bence burç olayı herkese olmuyo ilk denemede hamile kalamayan çok kişi var canım yani onu tutturmak zor olabilir.:kedi:
bence ne olursa olsun ALLAH istediğin zaman hayırlı bi zamanda kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
ben hamile kalmadan önce çook korkuyodum cesaret edemiyodum hazırlayamıyodum kendimi ama artık olsun dedik ve hamile kaldım ve gerçekten daha doğurmadan çok güsel bi duyguymuş keşke daha önce cesaret edebilseydim dedim bide doğunca kucağıma alıp koklayınca yaşayacağım mutluluğu düşünemiyorum bile RABBİM herkese nasip eder inşallahyerimseniben
öncelikle eşlerin birbirlerini çok iyi tanıyor olması gerekir evliliğin ilk aşamaları bu iş yürür ömür boyu denilebiliyorsa bebek düşünülmeli bence.birde her iki tarafta bir bebeğin sorumluluğunu kaldırabileceği zaman olmalı.
biz 10 aylık evliydik ama öncesinde 9 senedir tanıyoruz birbirimizi çıkma nişanlılık evlilik falan derken emindik yani birbirimizden artık öyle bir kıvam alıyorki durum şimdi bebek olsaydı diye başlıyor cümleler biz birde şubata denk getirdik öğretmen olunca doğum izni yaz tatili falan 6.5 aylık oldu bebişimiz ama dünyadaki en güzel duygu Allah yaşatmayı nasip etsin inşallah
Ben evlenir evlenmez bi bebeğim olsun istedim..istemeyenlerin oldu benim olmadıeşim kendini hazır hissetmedi.6 aydır hazır hissetmeye başladı bu seferde hüsran hep hüsran
canım doğru zaman dıye bişey olmuyo ben türkıyeye donmeyı bekledım ama baktım uzunca bı süre donemıycez bebek yapmaya karar verdık 8 ay sonra oldu yanı doğru zamanı tutturamadık burç işi dersen tutumuyo ıstediğin ay hemen olmuyo bebiş tutmuyo buçda....
Bir konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum...
Biliyorum kimilerine göre çok kolay kimlerine göre de meşakkatli oluyor bebek sahibi olmak...
Uzun bir süreç
Hatta evlilikle başlıyor bile diyebilirim hayalleri :ecrin_bebek:
Peki bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ?
Doğru zaman nasıl belirlenir ? Hangi ay hangi burç olacağını düşündünüz mü? Düşünülmeli mi ?
Yoksa akışına mı bırakılmalı?
içimize bebek sevdası düşünce yapmaya karar verdik. evlendikten 6 ay sonra düştü bu sevda ve ben spor yapıp kilo verdim ve sigarayı bıraktım. yeterince kilo verince hamile kaldım.
doğru zaman diye bişey hesaplanır mı bilmiyorum biz hiç düşünmedik tatillere denk getirmeyi ya da burcunu ayarlamayı. bence siz de içinize o sevdanın düşmesini bekleyin