Burnunu açmalısınız her gün serum fizyolojik ile burnu tıkalı olursa güzel nefes alamaz ememez mikroplarada açık olur. Serum fizyolojik flakonlardan alıp bir iki damla burun deliğine sıkıp ters çevirip sırtına nazikçe pat pat yapın sonra diğer deliğede aynı işlemi uygulayın gün içinde 3-4 defa yapabilirsinizBalgamı falan olabilir mi yada burnu tıkalı
5ml degil mi iki burnaBurnunu açmalısınız her gün serum fizyolojik ile burnu tıkalı olursa güzel nefes alamaz ememez mikroplarada açık olur. Serum fizyolojik flakonlardan alıp bir iki damla burun deliğine sıkıp ters çevirip sırtına nazikçe pat pat yapın sonra diğer deliğede aynı işlemi uygulayın gün içinde 3-4 defa yapabilirsiniz
Ml değilde böyle flakon tarzı oluyor. Ondan 1-2 damla sabah öğle akşam yapsanız iyi olur. Tabi o serum olarak büyükte alabilirsiniz ama uygulama kolaylığı açısından minik flakonlar daha iyi oluyor5ml degil mi iki burna
Yani ağızdan bir anda fışkırır gibi çıkması. Sızma gibi ağır değilde daha hızlı video aradım ama bulamadım. Siz her beslenme de lütfen beslenme sonrası en az 15 dk dik tutun. Sonrasında yatağına yatırın zaten 5 dk bişey yapmadan tutsanız gazını kendi çıkarıveriyor. Sağ sol olarak yan yatırın açılı bir şekilde. Hızlı haraket ettirmeyin yavaş alın kucağınıza. Mide kapakçığı henüz gelişmediği için oluyor sıkıntı etmeyin zamanla azalacaktır.fışkırır tarz nasıl oluyor peki kusura bakma seni tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?