Bebek poşetlik

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
55
picasawebden alıntılanmıştır

puxasacoh.jpg

puxasacomolde.jpg

puxasacomolde1.jpg

Ben bu ton ton hanımı pek beğendim ancak birinin bana anlatması açıklaması gerekiyor. acaba o biri sen olurmusun Kallis sultan :)

bence anlatsan daha ii olur şekerim yksa yapıp yollucağın kişi sayısı arta bilir çünkiii bende bayıldımmm

bence anlatsan daha ii olur şekerim yksa yapıp yollucağın kişi sayısı arta bilir çünkiii bende bayıldımmm

Ayy bilmem ki ne yapsak CADIARZU

En iyisi hem bana anlat hemde birtane dik gönder :roflol:
yoksam ağlarım mafoldumben

Bir fikrim geldiopuyorumnanaktan bir kaç gün bekleseniz bende yapsam adım adım yaptıklarımızı paylaşsak olarmı kivereliniortak

Amann çok şirin olmuş...
Bende tığla sade bişey örmüştüm biz zamanlar hala kullanıyorum...

Bir fikrim geldiopuyorumnanaktan bir kaç gün bekleseniz bende yapsam adım adım yaptıklarımızı paylaşsak olarmı kivereliniortak

hemide süper olurrrr dadlımmm sabırsızlıkla bekliyorum valla hiii acele et iimi opuyorumnanaktan vereliniortak

hemide süper olurrrr dadlımmm sabırsızlıkla bekliyorum valla hiii acele et iimi opuyorumnanaktan vereliniortak

Bir iki gün içinde dikiyoruzopuyorumnanaktan haber vereyim dedim.. Bu akşam malzememi hazırlayayım yarında dikişe başlayalıma.s.

Ayy kızlar bu hatun dikti poşetliği de buraya koyacak inşallah dört gözle bekliyorum :)) hadi zamanım kalmadıı

ay pek şirin bişi bu yaa bayıldım ,
ben hazır bebek kullanmıştım ama bu daha çok hoşuma gitti
paylaşım için tşklerrr

Arkadaşlar poşetliğimi yapalı bir kaç gün oldu ama eklemeye fırsatım olmadı, bakalım beğenecekmisiniz..Tarifinide ekleyeceğim birde kalıbının kesilmiş halini vs..

dscfoto064.jpg

dscfoto066.jpg

Kalıp için yazıcıdan tam sayfa çıkartmanız uygun geliyor tam ölçü oldu diyebilirim, ilk ve önemli parça olarak kafa ve kol kısmı halloldu..

dscfoto057r.jpg

Kalıbın alt tarafında içini dolduracak kadar yer bırakıp sonra elimle diktim..

dscfoto058c.jpg

elbise ve alt beden ölçülerini birebir vereyim henüz ölçmedim çok zaman geçirmeden ekleyeceğim..

ay kalistem süper olmuşşşşşşşşşş ellerine sağlık canım
çok şirin görünüyor yafs

Ya ellerine sağlık canım . çok güzel olmuş ya. çok beğendim ben . hatta ilk resimdeki alıntı olandan bile daha güzel olmuş . Bende çok yapmak istiyorum ama beceremem diye hevesim kırılıyor. aslında dikiş dikmeyi seviyorum ama çok ta yaratıcı değilim. birde ne güzel sizler de artık kumaşlar vs bulunuyor hep sanırım. bende olmadığı için istesemde yapamıyorum benneyaptımki kumaşcıya gidip 10 cm ondan 20 cm bundan vermi desem acep mafoldumben

ay kalistem süper olmuşşşşşşşşşş ellerine sağlık canım
çok şirin görünüyor yafs
Canım çok teşekkür ederim, benimki biraz uzun yüzlü oldu ama :roflol: olsun bende beğendim buna rağmenkaydirigubbakcemile3
Ya ellerine sağlık canım . çok güzel olmuş ya. çok beğendim ben . hatta ilk resimdeki alıntı olandan bile daha güzel olmuş . Bende çok yapmak istiyorum ama beceremem diye hevesim kırılıyor. aslında dikiş dikmeyi seviyorum ama çok ta yaratıcı değilim. birde ne güzel sizler de artık kumaşlar vs bulunuyor hep sanırım. bende olmadığı için istesemde yapamıyorum benneyaptımki kumaşcıya gidip 10 cm ondan 20 cm bundan vermi desem acep mafoldumben

Canım teşekkür ediyorum beğendiğin için ama çok masraflı değil ki bu tür şeyler, geçen yıl bebek dikimi için kumaşçıya gidip rengarenk bir sürü kumaş aldım mt 1 liraydı kaydirigubbakcemile5 yarımşar metreden 4-5 renk alsan bir sürü şey yaparsına.s.

Canım teşekkür ediyorum beğendiğin için ama çok masraflı değil ki bu tür şeyler, geçen yıl bebek dikimi için kumaşçıya gidip rengarenk bir sürü kumaş aldım mt 1 liraydı kaydirigubbakcemile5 yarımşar metreden 4-5 renk alsan bir sürü şey yaparsına.s.

haklısın canımda benim bulunduğum yerde böyle kumaş dikiş nakış vs malzemeleri satan yerler yok hiç. ancak merkeze gidip aramam gerekiyor. eşime de desem ben bebek dikecem kumaş almaya merkeze gidiyom diye lülülülülülü dalga geçer herhalde otur kendi bebeğinle oyna diye :sm_cool: en kısa zamanda bu işe eğileceğim ama . malum havalar biraz daha ısınıp sıcaklar bastırınca evden çıkamaz olucam. o zaman oyalanacak bişeyler gerekecek .

bebeğin hazırlanması için bütün bilgileri hazırlayıp sunmuşsun....bize sadece uygulamak kalıyor...sağol....

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..bir sorum var saçlarına nasıl bir malzeme kullandın gerçek gibi duruyor..

X