• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek porsiyonları yardım

ya ben anlayamadım mamanın içinemi katıyorsunuz peynir yumurta vede pekmezi benim kızım mamayı zor yiyor ki bunlrı nasıl yicek ben daha başlamadım ben sadece mama veriyorum sabahları bide hazır kavanoz mamalarını veriyorum sebze vede meyveli olnaları evde yapılanları yemiyor anne sütünüde bıraktı ama çok zayıf gelişimi çok yavaş sadece 67 cm vede 7250 gr

ya ben anlayamadım mamanın içinemi katıyorsunuz peynir yumurta vede pekmezi benim kızım mamayı zor yiyor ki bunlrı nasıl yicek ben daha başlamadım ben sadece mama veriyorum sabahları bide hazır kavanoz mamalarını veriyorum sebze vede meyveli olnaları evde yapılanları yemiyor anne sütünüde bıraktı ama çok zayıf gelişimi çok yavaş sadece 67 cm vede 7250 gr

canım 6 aydan sonra tüm doktorlar ek gıdaya geçiyorlar sen de bir an önce başla 50-60 cc mamanın içine 2-3 bebe bisküvisi ,1 çay kaşığı labne biraz da tereyağ (çay kaşığının ucuyla koy sonra yavaş yavaş arttır artık büyümüş seninki başka şeyler yemek istiyordur o yüzden yemiyordur mamayı kolay gelsin

bizim kızlar aynı 69 cm 7270 gram ve yedirecem diye canım çıkıyor. benimki kahvaltıyı. kaşıkla yememişti bende biberon kıvamında hazırladım 1 bisküvi.biraz peynir biraz yumurta sarısı. bir tatlı kaşığı pekmez. dene istersen

arkadaşlar hoş güzel yazmışsınızda şimdi bu maması biberonlamı verilecek yoksa kaşıklamı??? bide nezaman mamasız verebilirz?? ay benim bu ek gıda konusunda acayip kafam karışıyor

ben de mamasız vericem canım daha başlamadım ama yakında başlıcam kahvaltıya da. mama yerine ıhlamur, meyve suyu veya anne sütünden birini koyucam, biberonla içmeyi bilemediği için de kaşıkla vericem

bizimki otomatik kilitli doğdu sanki bintürlü oyunla yiyor :) zaten bi tek kahvaltıyı iyi yiyo diğrleri yarım . sende kahvaltıyı karışık mı veriyosun ben ayrı ayrı vereyim herşeyin tadını alsın istiyorum ama o zaman da yemiyor. seninki abla sayılır benimkine göre :)

güzelim biraz gec bır cevap oldu ama evet ben karısık verıyorum.artık bıraz daha puturlu verıyorum.corbalarınada bebek ekmeğı doğruyorum.bıraz daha ıyı sımdı puturlulere karsı.onceden kusacak gıbı oluyordu ama ben devam ettım.bır puturlu ardından su.bır sulu verıyordum alıstı.dısımızde cıkmadı daha.artık yavas yavas ayrı vermeye baslarım herhalde ama onuda tek tek değil içinden bırını ayırıp hergun bır eksılterek bı eksılttıgımı bı karısımı verıcem alısana kadar sonra ayrı yer herhalde.denemelerımı bıldırırım canım.

güzelim biraz gec bır cevap oldu ama evet ben karısık verıyorum.artık bıraz daha puturlu verıyorum.corbalarınada bebek ekmeğı doğruyorum.bıraz daha ıyı sımdı puturlulere karsı.onceden kusacak gıbı oluyordu ama ben devam ettım.bır puturlu ardından su.bır sulu verıyordum alıstı.dısımızde cıkmadı daha.artık yavas yavas ayrı vermeye baslarım herhalde ama onuda tek tek değil içinden bırını ayırıp hergun bır eksılterek bı eksılttıgımı bı karısımı verıcem alısana kadar sonra ayrı yer herhalde.denemelerımı bıldırırım canım.

saol canım bizimki sahurda bizi taklit ede ede çiğnemeyi öğrendi ben arasıra ayrı veriyorum dişimizde çıktı. iştahı açıldı çok şükür :)

mamanın markasını değiştirdinmi hiç denemişsindir herhalde ama her ihtimale karşı yazayım dedim. benim kızım aptamili 30ml içerdi iştahsız der dururdum bikaç kutu sonra sma ya geçtim biseferde 150ml bitiriyor bizim için büyük başarı :) ya vitaminden ya mamadan iştahı biraz açıldı.
kahvaltıyı mamayla hazırlamak şart değil meyve suyu, rezene, ıhlamur, sade su bile olabilir demişti doktor
ayrıca benim kızım yoğurdu ve meyve püresini içine eklediğim bebe bisküvisi sayesinde yiyebiliyor belki sizdede işe yarar kolay gelsin canım.

Back