• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bebek patikleri (çok güzeller)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
E

EU1

Ziyaretçi
patik1vz5.jpg

patik2ee3.jpg

[
patik3sg9.jpg

şakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bunlarin yapilisini anlatabilicek kimse yokmu su kirmizi beyaz tek kelimeyle harika sanirim tig isi cok zorda gozukmuyo ama o parmak ve bilek kisimlari nasil yapilir ki yokmu yardim edicek kimse

çok ciciler ya ben de hamile iken bi kaç tane ördüm çok hoş oluyo mini minik

çok ciciler ya ben de hamile iken bi kaç tane ördüm çok hoş oluyo mini minik

Bi bilen yokmu ki su kirmizili patik nasil örülür yardim edin nolur cocugum düsücek o kadar cekti canim:CüvCüv:valla oglum bile olsa örüp giydiricemzemuszemus

Bi bilen yokmu ki su kirmizili patik nasil örülür yardim edin nolur cocugum düsücek o kadar cekti canim:CüvCüv:valla oglum bile olsa örüp giydiricemzemuszemus

canımcım, beyaz ile önce 20-25 zincir çek. etrafını sık iğne ile dolan, zincirin uç kısımlarına gelince aynı yere iki kere bat yani çoğaltma yap dönmek için. 5 sıra falan dolandıktan sonra yine sıkiğne ile devam et bukez uçlarda kesme işlemi yap.3-4 sıra ör burun ve topuk oluşsun. önkısmına gelince sadece burun kısmında tekrar ör resimde dikkat et önkısmında öyle yapılmış.ama keserek ör.sonra kırmızından oğlan olursa maviden olabilir:) 1 sıra sık iğne ile dolan. sonra üstüne trabzan yap. trabzan yaparken sadece burun kısmının sağ ve sol kenarlarda keseceksin.2 sıra trabzan ile dolan bitti. bant kısmını yap. enson olarakta beyaz ile tabandan yan kısımlara keserek geçtiğin yer varya oradan dışına sıkiğne dolan. resimde belli oluyor. sana tavsiyem resmi kaydet sonra büyülterek incele yardımı olacaktır. bu kadar, gerisi sana kaldı canım......

meyrikcigim cevabin icin gercekten cok tesekkürler ama boyle resimli anlatim olsa su kiritik yerlerini aciklayici bisey daha iyi olurdu sonucta bu isin acamisiyim ben ama cok isterim bu patigi orebilmeyi harika bisey ama bant, o burun kismi nasil yapilir ben onu beceremem sadece resim bakarak

canım çevrende örgüden iyi anlayan birilerinden yardım al. benim verdiğim resim açık renk olduğundan dolayı daha anlaşılır. resmi ve açıklamamı göster birilerine belki faydası olur. sana kolay gelsin dudicim. Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

amin arkadasim etrafimda bi tek kayinvalidem var oda tig tutmayi bile bilmez anliycan benden beterkaydirigubbakcemile3

valla yalel cigim meyrik arkadasim zaten gayet acik anlatti ama bizim pek bi tecrübemiz olmadigi icün anlayamadik sanirim dedigin gibi resimli soyle asamali bi sekilde anlatan biri olursa süper olur:kedi:Hemide sevaba girer

Patik modellerin hepsi birbirinden güzeller

Back