- 11 Nisan 2014
- 1.869
- 1.779
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun herseyin hayirlisi oncelikle hamilelige engel olan sorun nedir?bende bekliyorum 1 yildir amatup bebek denediniz mi?
Amin cnm...İnşallah ve hayırlı sı ile Rabbim nasip etsin, dua ve sabır canım. ..
Gözün aydın Rabbım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana. 8 yıl çok uzun bir süre inş bu sefer tutar cnm.Ben 8yillik evliyim. Bu süre icerisinde çok tedavi gördüm. Ve çok yıprandım. Beş defa tubbebek yaptirdim. Ankara da ve samsunda. En son samsunda denedim. Doktorum ıdris koçak. Ve kendisinden çok memnunum. Şu an 8 haftalık hamileym. Inşallah mutlu sona ulasirim. Ve herkese yürekten diliyorum Allah nasip etsin. Sözleri benden iyi kimse anlayamaz.
Bende şuan için düşünmüyorum zaten olmaması için bi sebep yok belkide çok kafaya takıyorum takmamam lazım ama elde değil. Sen kaç yıldır bekliyorsun cnm?Bence bekleyin cok fazla tup bebek asilama insani 10 20 yas yaslandirip erken menepoza sebep oluyormus. Biraz bekleyin. Olur insallah hayirlisiyla eger bir sorun yoksa. Benim de olmuyor, basta butun tetkikleri yaptirdim sukur bir sorunum cikmadi simdi bekliyorum.
Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin..
Bende şuan için düşünmüyorum zaten olmaması için bi sebep yok belkide çok kafaya takıyorum takmamam lazım ama elde değil. Sen kaç yıldır bekliyorsun cnm?
Histereskopi konusunu bir doktoruma danisayim tsk ederim:) suan biraz kendi haline biraktim tedaviye ara verdim.Tubbebek gerçekten çok ağır bi tedavi. Benim yumurtaların şükür çok oluyordu. Ama bu 8senede bi sonuç alamadım. Benim size tavsiyem tekrarlayan başarısız tubbebeklerde histereskopi yaptirin. Kolay ve ağrısız bir işlem. Doktorum ıdris koçak yaptı. Şimdi hamileyim nasipse. Allah hepimizin yardımcısı olsun