Bebek özlemi:(

MinaAlya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.869
1.779
133
Kızlar şu iki yıl içerisinde ne klomenler ne çatlatma iğneleri...bir dış gebelik metotreksat iğnesi sonra kist kistin gitmesi için soğan kürü ve her ay hüsran her ay moralman çöküş... Artık bende şu altta yazan gebelik tarihinden oluşturmak istiyorum://

Gecmis olsun herseyin hayirlisi oncelikle hamilelige engel olan sorun nedir?bende bekliyorum 1 yildir ama :( tup bebek denediniz mi?

Ben 8yillik evliyim. Bu süre icerisinde çok tedavi gördüm. Ve çok yıprandım. Beş defa tubbebek yaptirdim. Ankara da ve samsunda. En son samsunda denedim. Doktorum ıdris koçak. Ve kendisinden çok memnunum. Şu an 8 haftalık hamileym. Inşallah mutlu sona ulasirim. Ve herkese yürekten diliyorum Allah nasip etsin. Sözleri benden iyi kimse anlayamaz.

Görünürde bir sebep yok cnm sebepsiz infertile. Tüp bebek henüz denemedik

Ben 8yillik evliyim. Bu süre icerisinde çok tedavi gördüm. Ve çok yıprandım. Beş defa tubbebek yaptirdim. Ankara da ve samsunda. En son samsunda denedim. Doktorum ıdris koçak. Ve kendisinden çok memnunum. Şu an 8 haftalık hamileym. Inşallah mutlu sona ulasirim. Ve herkese yürekten diliyorum Allah nasip etsin. Sözleri benden iyi kimse anlayamaz.
Gözün aydın Rabbım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana. 8 yıl çok uzun bir süre inş bu sefer tutar cnm.

Bence bekleyin cok fazla tup bebek asilama insani 10 20 yas yaslandirip erken menepoza sebep oluyormus. Biraz bekleyin. Olur insallah hayirlisiyla eger bir sorun yoksa. Benim de olmuyor, basta butun tetkikleri yaptirdim sukur bir sorunum cikmadi simdi bekliyorum.
Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin..

Bence bekleyin cok fazla tup bebek asilama insani 10 20 yas yaslandirip erken menepoza sebep oluyormus. Biraz bekleyin. Olur insallah hayirlisiyla eger bir sorun yoksa. Benim de olmuyor, basta butun tetkikleri yaptirdim sukur bir sorunum cikmadi simdi bekliyorum.
Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin..
Bende şuan için düşünmüyorum zaten olmaması için bi sebep yok belkide çok kafaya takıyorum takmamam lazım ama elde değil. Sen kaç yıldır bekliyorsun cnm?

Çok teseOTE="Nehir3406, post: 42820248, member: 580809"]Gözün aydın Rabbım sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana. 8 yıl çok uzun bir süre inş bu sefer tutar cnm.[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir süreç. Çok yıpranıyor insan. Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Tubbebek gerçekten çok ağır bi tedavi. Benim yumurtaların şükür çok oluyordu. Her seferinde olacak diyorlardı ama olmuyordu. Benim size tavsiyem histereskopi yaptirin. Kolay bi işlem. Rahime bakıyorlar. Benim rahminde perdeler ve misyonlar varmış. Tahminimce ondan tırmanmıştı. Doktorum ıdris koçak geçen sene yaptı. Su an nasipse hamiley im. Allah herkese sabır ve kolaylik versin.

Tubbebek gerçekten çok ağır bi tedavi. Benim yumurtaların şükür çok oluyordu. Ama bu 8senede bi sonuç alamadım. Benim size tavsiyem tekrarlayan başarısız tubbebeklerde histereskopi yaptirin. Kolay ve ağrısız bir işlem. Doktorum ıdris koçak yaptı. Şimdi hamileyim nasipse. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tubbebek gerçekten çok ağır bi tedavi. Benim yumurtaların şükür çok oluyordu. Ama bu 8senede bi sonuç alamadım. Benim size tavsiyem tekrarlayan başarısız tubbebeklerde histereskopi yaptirin. Kolay ve ağrısız bir işlem. Doktorum ıdris koçak yaptı. Şimdi hamileyim nasipse. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Histereskopi konusunu bir doktoruma danisayim tsk ederim:) suan biraz kendi haline biraktim tedaviye ara verdim.

benim polikistikoverım var. ve doktor senin çocuğun olmaz dedi resmen. ama kullandığım bir bitkisel ilaç sonucu şuan 6 haftalık hamileyim. çok şükür Rabbime :KK46::anneadayı: Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Back