Bebek İkinci El bebek oyun halisi ikea...emzirme geceligi

topmodelgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
1.780
53
83

ikea oyun minderi.cocuk gelisimi icin tavsiye ediliyor.benim kizim cok oynadi..oyuncaklardan bazilari sokulebiljyor.tutup kavrayip cekme ve sebep sonuc iliskisi gelistirmek icin.oyuncaklari tam.minderden ustkisim cirtcirtlla ayrilip takilabiliyor.minderde birkac yerde bebe yagi lekesi vardir.3resimde buyutup cektim..minder camasirmakinasinda yikanabiliyor.sadece lekesi yuzunden 15tl ye satiyorum.

pembe bebek battaniyesi kalin ve kaliteli kullanildi ama yrpyeni12tl
kadife kremrengi uzeri ayicikli bebek battaniye .fermuari kapatilinca kundak oluyor.
krem turuncu detayli kucuk battaniye.v 10tl
biryuxu kadife biryuzu pamuklu.yumusacik.kullanildiama yepyeni 8tl

lullaby marka bebek bakim cantasi.tum sksesuarlari tam.biradet kirmizi altacma aparati.biradet sogugu soguk sicagi sicsk tutan aparat.biberon...surup...meyve yogurt koyabilirsiniz.tertemiz bir canta.30tl.

altacma ortusu ve ince bahsrlik battaniyesi.tomurcuk marka.alt acma ortusu daha soluk.cok yikandigi icin.bu yuzden ikisi beraber 8tl ye vericem.battaniyesi cok kullsnisli yazve bahar icin.onda solma yok.

sadece evde giuildi 26 numara yepyeni.ic kumasi kece gibi bir madde hafif tuylenmis baska kuduru yok.ortopedik ceyo marka sandalet.ev terligide yapabilirsiniz. 10tl.

hali satildi slan arkadasim brbegini saglikla mutlulukla buyutsun.sevgiler.

kirmizi ust 18ay icin kalanlar yenidogan kurk ve kadifecisgili pantalon hic giuilmedi sadrce yikandi.

Eklentiler

• $20140207_210544_1391800677900_1.JPG
    50 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…