- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
- Konu Sahibi cesurkiz39
annemin el emeği göz nuru isteyen varsa sipariş alınır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk yelegi çok begendim ama şu sıralar biraz zorHepsi çok güzel. Ellerine sağlık annenizin. Hayırlı hoş kazançlar diliyorum.
Şuan ihtiyacım yok. Olsaydı arada gözüme kestirdiklerim vardı. :)
modeller güzel ama eski daha yeni ve farklı seyler koy tatlım ALLAH HAYIRLI KAZANÇLAR NAİPETSİN[/QUOtTE]
tşk elinde bu modeller var istenilen model varsa yapabilir
bende ilk yelegi çok begendim ama şu sıralar biraz zor
Ben daha cok satis yapabilin diye oneride bulundum eminim ki annen daha guzellerini yapar kirdiysam kusura bakmaistediğin hangisi annem yapabilir
İgne oyalari ne kadar
yok kırılmadım açıkcası ilkkez burdan satmayı düşündük alıcı olur mu bilmem annem sadece bebek için değil oyası lif havluda yapıyorBen daha cok satis yapabilin diye oneride bulundum eminim ki annen daha guzellerini yapar kirdiysam kusura bakma
ne güzel işte hepsinden birer yapsın buraya koyun ben bi tek danteli ve tıg örgüsünü biliyorum Allah güzel kazançlar nasip etsin anacıgınında ellerine saglık emegine saglık en azından boş durmuyoryok kırılmadım açıkcası ilkkez burdan satmayı düşündük alıcı olur mu bilmem annem sadece bebek için değil oyası lif havluda yapıyor
ne güzel işte hepsinden birer yapsın buraya koyun ben bi tek danteli ve tıg örgüsünü biliyorum Allah güzel kazançlar nasip etsin anacıgınında ellerine saglık emegine saglık en azından boş durmuyor