Doğuma Hazırlık bebek odasına başlıyoruz erkenmi sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
arkadaşlar bugün 17 hafta 6 günlük hamileyim eşimin çalışma odasını bebek odası yapıcaz eşim hafta sonu odayı boşalttı haftayada boyama yapıcak siz kaçıncı haftanızda bebek odasına başladınız.sizce daha erkenmi bu arada bugün doğum günüm akşama kutlama sırasında bebeğimizin adınıda açıklıcaz bu arada isim EZGİ umarım hayırlısıyla doğar......

canım ben 7 aya giricem yarın, daha oda almadım.dün gittik yatak mobilya beğendik, öbür ay alıcam.biraz erken ama siz istiyorsanız alın tabii. :) kime ne :) ben oda almıycam, büyük yatak alıcam ,şifonyeri var. bir de yanıma alıcam yatağı ilk 6ay-bir sene kadar.ayrı odaya seneye geçircez.

canım yine sen bilirsin ama bence biraz erken,ben 27. haftamdayım kıyafetlere yeni başladım,çocuk odasını da 1,5 ay sonra hazırlamaya başlıcaz..

walla benim esim bana supriz olsun diye benim hamilelegimin 3,ayi almisti besigini hemen bizde dusundugumuz odasina koymustuk erken olabilir ama icinden nasil geliyorsa oyle davran derim hepsinin yeri ayri ve ayri bir zevki var ben simdi 35haftalik hamileyim iykide almisim diyorum:) :emir_bebek: kaydirigubbakcemile5

evet canım gerçekten çok erken ama sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap. ben 34 haftalık hamileyim mobilyası bu hafta sonu gelecek odası yeni boyandı. sadece giysilerini 25.haftadan sonra dışarı çıktıkça aldım. eksikleri için zamanında liste yapmıştım.

fisfisfis hadi ya sanırım en erken ben başlamışım hayırlısı bakalım. . . .bende bari elbiselere felan sonra başlıyım :) 18+1 bu arada :)

ben de 29+5 günlük hamileyim.bebek odaolsun ufak blarına baktık ama karar veremedik.bu hafta sonu maskodan sipariş vericez.aklınızda olsun ufak beşikler çok az sadece 2 ay falan kullanılabiliyor..

canım ben şuan 31 haftalığım ve herşeyi hazır oğlumun. Sadece kendisi eksik o da gelecek hayırlısıyla. hazırlığa ise 25nci haftada başladım herkes tepki verdi tabii erkenmiş falan filan ama ilk bebek ve heves meselesi içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım söylenenlerede kulaklarını tıka... sositososito

X