Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası

peynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
69
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar. tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. bebek odası için biraz araştırma yaptım ve park yatak almaya karar verdim. ama park yatağın gardrobu olmuyor. ben çocuk odası olarak 3, 4 yaşında almak istyorum o zamana kadar dolap sıkıntısı olacak. yani bebek odası döşemek için nasıl bi yol izlemem lazım. yardımcı olursanız sevinirim..

canımm oark yatak ne bılmyrm da cok gusel takımlarr var yatakları kocaman rahat4 yasaa kadar yatar benım sıpa daha gelmedı ama sımdıden odasını begendımm ılk dogumdada kucuk bı besık alcamm

park yatağın daha kullanışlı olduğunu söylüyorlardı. bende onu düşünmüştüm. ama uzun süreli kullanabilmek için büyüyen yataklara göz atmakta fayda var. teşekkürler canım

canım park yatak bence hiç sağlıklı değil .
ben 70 130 mobilya yanında komidini olmayan mobilya yatak aldım.
evimde gömme dolabım var birini bebişime dolap yaptım.
2. bebeğim olana kadar yatağında kalabilir hatta ilkokula kadar
çünkü mobilyalar sağlam.
park yatağın 2 gün sonra ağzı yüzü biyere gider.
hem fiyat olarak olarak hiç bi farkı yok.

slm canım bende o park yatakları hiç sevmiyorum bence sen ufak sepet beşik al 1 yaşına kadar yatılanlar var ben kızımda öyle yaptım 1 yaşından sonrada büyüyebilen yatak aldım ilerde üstünü söküyorsun normal yatak oluyor daha iyi bence park yatakların içi derin değil 1 yaşına geldimi dikilir yatakta devrilmesi daha kolay ama mobilya karyolalar derin dikilsede zor nerdeyse boynuna geliyor ben bir internet sitesinde buldum DERMONTE uygun fiyatı ama yatak uyku seti tül alınca 1100 falan oluyor aslında gene iyi diğerlerine göre ama fazla model yok araştırmak lazım valla ben bakıyorum bakalım kısmet bende 8 olana kadar yada 1 yaş kadar oda almam sepet beşik kullanıcam ama heves de ediyorum eşim daha çok istiyor

evet haklısınız aslında. fiyat önemli değil. bebeğimin sağlığı ve rahatlığı önemli. teşekkürler

bizbizim gardropta yer ayarladık bebege..bi kapısı onun ...seninde dediğin gibi 4 5 yasında fıstık ıma sectirerek begenerek cok güzel bi oda yapmayı düsünüyoruz..park yatak aldık yani..en mantıklısı böylr..gardropta bi kapı yeter ona..bize yetiyo ..o kadar cok kıyafeti var ona ragmen

canim bebegin hayirli olsun

bide ikea ya baksana

bence hem uygun oluyor

önce bir bebek yataklari var ondan al 6 aylik falan oldumu icini asagiya indiriyorsun düsme tehlikesi falanda olmaz.

biraz büyüdükten sonra 2 metre olmayan galiba 150-160 cm olan yataklari var ondan alabilirsin.

7-8 yasina kadar yatabilir rahatlikla.

bunlara uygun dolaplarda var.

tabi bunlar benden tavsiye yinede kendin bilirsin.

bide illa takim komple almak zorunda degilsin.

bide ikea nin özelligi mobilyani bir kac sene sonrada tamamlayabilirsin.

baya bi zaman bulunuyor

canım ben park yatak aldım, artıları eksileri yazayım karar ver

arkadaşların dediği gibi değil, gayet derin. görünen kısım üst kademe ki orada 9 kg ya da tek başına oturup ayaklanana kadar yatıyor. sonra orayı çıkarıp alt kademeye geçiyorsun.ama o kısım da yerle bir neredeyse..çocuk üşüyebilir.

eğer yazları uzun tatillere gidiyorsan, ya da evin içinde beşik sık yer değiştirmek zorundaysa, park yatak 10 dakikada katlanıp geri kuruluyor. ama gittiğin her yerde ev sahibi koca beşiğe yer bulabilir mi meçhul..bir de "biz sizin vereceğiniz konfora güvenmedik, beşikle geldik" durumu da çıkabilir

fiyatı uygun olduğu için (ben sunny baby marka 150 tl ye aldım) bebek senin odadanda yatacaksa, odasını ayırana kadar şimdilik alınabilir. ama o da az yer kaplamıyor haberin olsun.ayrı oda yapma imkanın varsa bekleme derim, büyüyebi,len karyolalarda okula başlayana kadar -en azından- rahay edersin.. çok bebeksi modeller seçmezsen sonra da işini görür.

bunun dışındaaa

park beşik üst kademede sallanırken haşır huşur sesle çıkarıyor.
alt kademede sallama ayaklarını takıp sallıyorsun, o da haldır huldur ileri geri gidiyor, kullanışlı değil.
ille alacaksan kumaşı çıkıp yıkanabilenden al.bizimki maalesef çıkmıyor, silince sildiğin yer belli oluyor,vs...

öncelikle cevabın için teşekkürler canım. yer sıkıntımızda var aslında. ev 2+1. kararsız kaldım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…