merhaba arkadaşlar. tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. bebek odası için biraz araştırma yaptım ve park yatak almaya karar verdim. ama park yatağın gardrobu olmuyor. ben çocuk odası olarak 3, 4 yaşında almak istyorum o zamana kadar dolap sıkıntısı olacak. yani bebek odası döşemek için nasıl bi yol izlemem lazım. yardımcı olursanız sevinirim..
canım ben park yatak aldım, artıları eksileri yazayım karar ver
arkadaşların dediği gibi değil, gayet derin. görünen kısım üst kademe ki orada 9 kg ya da tek başına oturup ayaklanana kadar yatıyor. sonra orayı çıkarıp alt kademeye geçiyorsun.ama o kısım da yerle bir neredeyse..çocuk üşüyebilir.
eğer yazları uzun tatillere gidiyorsan, ya da evin içinde beşik sık yer değiştirmek zorundaysa, park yatak 10 dakikada katlanıp geri kuruluyor. ama gittiğin her yerde ev sahibi koca beşiğe yer bulabilir mi meçhul..bir de "biz sizin vereceğiniz konfora güvenmedik, beşikle geldik" durumu da çıkabilir
fiyatı uygun olduğu için (ben sunny baby marka 150 tl ye aldım) bebek senin odadanda yatacaksa, odasını ayırana kadar şimdilik alınabilir. ama o da az yer kaplamıyor haberin olsun.ayrı oda yapma imkanın varsa bekleme derim, büyüyebi,len karyolalarda okula başlayana kadar -en azından- rahay edersin.. çok bebeksi modeller seçmezsen sonra da işini görür.
bunun dışındaaa
park beşik üst kademede sallanırken haşır huşur sesle çıkarıyor.
alt kademede sallama ayaklarını takıp sallıyorsun, o da haldır huldur ileri geri gidiyor, kullanışlı değil.
ille alacaksan kumaşı çıkıp yıkanabilenden al.bizimki maalesef çıkmıyor, silince sildiğin yer belli oluyor,vs...
tatlım park beşik de küçük değil ki...
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34211&title=
şu tarz bie şey alırsan hem sallanır, hem çekmecelerini kullanırsın, hem de büyüyebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?