Bebek odası..

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
Kızlaar bebek odası yaparken en çok neye dikkat ediyorsunuz ve karar veriyorsunuz? Aaayyy ben bir türlü karar veremiyorum nasıl bir beşik alacağım belli rengide bronz veya lacivert/siyah düşünüyorum görseldekinden demirden yani ama gel gör ki genel şeylere karar veremedim şifonyerini ahşap yapsam yoksa beyaz mı vs vs çok zormuş helede benim gibi kararsızlar için Bazen ahşap bej ağırlıklı olsun istiyorum bazende beyaz siyah veya beyaz lacivert olsun istiyorum yahut beyaz bronz vs vs Birde duvarım biraz koyu gri ama değiştirme ihtimalimde var seçtiklerime göre... sizlerde fikir verebilirsiniz

Bebek odası teman vintage olacak anladığım kadarıyla. Kendin tasarlayıp kendi el emeğinle harikalar çıkarabilirsin. Ama yavaştan yavaştan yapman lazımtabi ki . İkinci görsel daha naif geldi bana gül kurusu bronz gold. Veya beyaz gül kurusu da güzel olabilir aslında. Mobilyalarını beşiğini ona göre belirleyip dekoru ayarlamlısın aksi taktirde zorlanabilirsin bilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…