Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu BeBek Odası Uygun Fiyatla Nereden Alınır...

grn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
BeBek Odası Uygun Fiyatla Nereden Alınır...
İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşada tek alışveriş merkezine gittim, bebek odası bakımında çeşidi az ve fiyatları orantısızdı. Başka nerelere gidilir, ne kadar bütçe ayırmak gerekir. Paylaşımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...

Doğtaş a baktım fiyatları çok yüksek ama netten baktığımdan dolayı kalitesi hakkında pek bir fikrim olmadı.

bu konu benim de ilgimi çekiyor. internetten bakındım biraz pahalı geldi.

beyaz oda istiyorum. İstanbulda uygun fiyat bol çeşit bulabileceğim bir yer varsa tavsiyelerinizi

bekliyorum.

İKEA da uygun fiyat ve sağlıklı malzemeden yapılmış çocuk odalarını mutlaka görmelisiniz... biz toruncuğuma oradan beyaz odayı almıştık...beşiği, altaçma masası ve giysi dolabı olarak ilk etapta almıştık...büyüdükçe şifonyer ve başucu komidinlerinide yine oradan temin edebiliyorsunuz...şu anda 5 yaşında ve yine İKEA nın ferforje üç aşamalı büyütülen karyolasını kullanıyoruz...altaçma masası daha sonra çalışma masasına dönüşüyor ve giysi dolabıda bakıldığında küçükmüş gibi düşünülsede derinliği fazla olduğundan hala ihtiyaca cevap veriyor...ayrıca çocuk odası için çok kullanışlı, uygun fiyatlı ve uyumlu halısını, nevresim takımlarını, yorganını, yastığını, cibinliğini, hatta daha sonra mama sandalyesini ve buna benzer bütün gereksinmelerinizide bulabilirsiniz...biz bütün bunları kullandık ve kullanıyoruz, çok da memnun kaldık, sizlere de öneririm....:kkk:

Back
X