Doğuma Hazırlık Bebek odası takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biz bebek odamızı kendimiz yaptık :) yani hakikaten kendimiz yaptık, eşim ahşabını alıp kesip biçip yaptı bebişimin yatağını diğerleri de var olanlardan elden geçme ile bebek odasına döndürüldü :) zamanı olan ve denemek isteyen olursa tavsiye ederim acaip eğlenceli oluyor, bakayım resim varsa el altında yollarım :) ama yapmasaydık ben tamamen doğal malzemelerden ahşap bebek odası takımları yapan bir yere bakmıştım, modoko da var ama adını şu an hatırlayamadım...

Son düzenleme:
Kukla Bebe Mobilya parayı aldıktan sonra müşteriyi tanımayan bir firma. Anlaşırken herşeyi yaparız ederiz dediler. Kaparo bıraktık. Mal teslim tarihini iki ay geçirdiler, bebek doğacak. Bu sefer paranın tamamını ödeyin, yoksa mobilyaları göndermiyoruz dediler. Oysa, mal tesliminden sonra ödeme yapılacak diye anlaşmıştık.

Eksik kalan siparişimizi tamamlamak için defalarca aradık, telefona çıkmadılar. Alışveriş öncesi kibar ve herşeyi mümkün kılan N*** hanım, başladı telefonlarımıza çıkmamaya, geri dönmemeye. Bin kavgayla mallarımız geldi. Yanlış olanlar vardı tabiki, çünkü telefona çıkmadıkları için doğrusunu anlayamamışlardı. Yanlış malları geri gönderin dediler. Ödemeli gönderdik. Kargoyu almadılar. Ödemeleri gereken kargoyu bize ödetmek istediler. Kimseye kötü birşey söylemedik ama bu kargoyu redetmek bardagı taşırdı. Herkes tanısın. Çevremin de aldanmaması için elimden geleni yapacagım. Güleryüzlerine türbanlarına aldandık. Burnumuzdan geldi.

Bu arada B'nde bebek takımı almak istiyorum ama kullanışlı olmazmı acaba hemen büyüyorlar ya yatak falan nasıl alim, tecrübeli anneler yardım edin

Aynı şey bizimde başımıza geldi çok bildik bir marka ara Ara açan yok sonra eşim yaptı tamiri

sevgili alminalmin, rica ediyorum başka sitelere de girip Kukla bebeye dair şikayetlerimizi dile getirelim. ben şikayetvar.com a da yazdım mesela. çünkü adamlar ne diyor biliyormusunuz, sizden başka kimseden ses çıkmıyor, demekki sorun sizde. şikayeti olan herkes dile getirsinki, kendilerini bilsinler. veya en azından başka insanlar bunları bilerek hareket etsinler. eşime bana kaç defa cep telefonumuza mesaj atıp bizi rahatsız ettiler, şikayetinizi geri çekin dediler birde utanmadan sıkılmadan. degil alışveriş, birdaha mahallesinden geçmem bunların. lütfen gidip şikayetinizi dile getirin. yoksa koyun sürüsü sanıyorlar insanları.

Biz o kadar gezdik ki bebek odası için. Çileği çok beğenmiştim yatağı dolabı ufacık geldince vazgeçtim. Maskoyu talan ettik onlar fa kocaman yatak odası dolabı gibi dolaplar fln. New joy vardı o da ufak ve pahalı geldi. Havuç diye bi marka var o da hoşuma gitmişti 3500 dediler büyüyen beşik dolap ve şifonyer sonra tam ona karar vermişken bellona portivo bebek odasını beğendim yok satıyormuş zaten ve tasarım ödülü var. Onu sipariş etttik 3 kapılı dolabı büyüyen beşik yatak ve şifonyer 2600 e bonusa 12 taksit ve 3 ay ertelemeyle aldık. 1 aya gelir sanırım. Kız bebek bekliyorum başta illa pembe olsun derken şimdi duvar stickerlı cıvıl cıvıl bir oda yapmaya karar verdim. Bellona portivo modelini inceleyenilirsniz kafası hala karışık olanlar.

Portivo Çocuk Odası Takımı - Bellona Mobilya

Son düzenleme:
Genelde hep istanbul için yazılmış. Ben izmirdeyim geçen haftasonu eşimle ufak ufak bakalım diye çıktık meğer geç bile kalmışız..
30 haftalık hamileyim son ay alırız falan diyoduk ama hazır satan yer çok az ve imalatta da en az 1 ay önce alıp havalandırmak gerekiyormuş..
Kısmetse oğluşum olucak ve denizci odası yapmak istiyoruz.. Karabağlarda bir mağazanın mobilyalarını çok beğendim..
2500 TL dediler.. Büyüyen beşik + 3 kapılı gardrop + şifonyer + duvar rafı + bide oyun sandığı
Sizce nasıl fiyatı.. Fotoğraf çekmek yasak olduğu için çekemedim malesef.. Başka bakabileceğim yer varmı ?

Back
X