• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek odası takımı, park yatak... :S

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.678
32.993
798
çok kararsızım alışveriş konusunda daha hiçbir şey almadım :S bebek odasını tam tekmil alsam mı, yoksa sadece gardrob ve şifonyer alıp karyola yerine park yatak mı kullansam, evimiz iki katlı aşağı salona park yatağı sabah taşıyıp gece odamıza götürsem yorucu ve zor mu olur??? bilemedim yani. ne önerirsiniz?
park yatak tavsiyeniz var mı marka model??

çok kararsızım alışveriş konusunda daha hiçbir şey almadım :s bebek odasını tam tekmil alsam mı, yoksa sadece gardrob ve şifonyer alıp karyola yerine park yatak mı kullansam, evimiz iki katlı aşağı salona park yatağı sabah taşıyıp gece odamıza götürsem yorucu ve zor mu olur??? Bilemedim yani. Ne önerirsiniz?
Park yatak tavsiyeniz var mı marka model??

canım;bebek odanızda mı kendi odasında mı yatacak.bende park yatak kullanıyorum civilden aldım gayet memnunum.ama yatak benim odamda kızım bizim odamızda yatıyor.kızımın oladarda kolay taşınan küçük beşiği vardı.park yatak öyle aşağı yukarı çok zor iş.odası varsa ve maddi durumun iyi ise ona oda yap tam takım.bir tanede beşik al her yere tanınıyor.aşağıda kalır.

canım;bebek odanızda mı kendi odasında mı yatacak.bende park yatak kullanıyorum civilden aldım gayet memnunum.ama yatak benim odamda kızım bizim odamızda yatıyor.kızımın oladarda kolay taşınan küçük beşiği vardı.park yatak öyle aşağı yukarı çok zor iş.odası varsa ve maddi durumun iyi ise ona oda yap tam takım.bir tanede beşik al her yere tanınıyor.aşağıda kalır.

beşik nasıl oluyor? mesela şehirdışına çıkacak olsak bagaja sığar mı? marka önerebilir misin?
ilk etapta odamızda yatsın istiyorum gece kalkıp odasına gitmektense yatağımdan çıkmadan emziririm :) odamızda yatsa bile evimiz iki katlı, salonda ben otururken ya da mutfakta yemek yaparken yanımda olsun istiyorum. ( herkes öyle diyor. ilk zamanlar çok ağlıyor kusuyor yanında tutmalısın diyorlar)

yani kolay taşınan hafif bir şey olsun da istiyorum. önerilere açığım.

yani kolay taşınan hafif bir şey olsun da istiyorum. önerilere açığım.

canım;ben odama park yatak aldım kızım orda yatıyor.oda şansım olsa idi odası olsun isterdim.fakat ilk zamanlarda bebekler gece en az 4-7 kere emzireceksin.yani sürekli odasına git gel oooooooooo.bide söyle bişey var.bebeğinin sana seninde ona ihtiyacın var.bence tadını çıkar 1 yaşından sonra akşam yemeğini yedirip o zamn odasına alırsın.şimdi bu 12 ayın tadını çıkar.

canım;ben odama park yatak aldım kızım orda yatıyor.oda şansım olsa idi odası olsun isterdim.fakat ilk zamanlarda bebekler gece en az 4-7 kere emzireceksin.yani sürekli odasına git gel oooooooooo.bide söyle bişey var.bebeğinin sana seninde ona ihtiyacın var.bence tadını çıkar 1 yaşından sonra akşam yemeğini yedirip o zamn odasına alırsın.şimdi bu 12 ayın tadını çıkar.

aynen ben de öyle düşünüyorum. dolayısıyla ona oda alsak bile bir süre yanımda yatabileceği bir yer ayarlamak istiyorum. park yatak evin üst katına- alt katına taşınıp durmaz diyorsun.
hafif- katlanıp bagaja sığacak- evde taşıyabileceğim beşik önerin var mı canım?

aynen ben de öyle düşünüyorum. Dolayısıyla ona oda alsak bile bir süre yanımda yatabileceği bir yer ayarlamak istiyorum. Park yatak evin üst katına- alt katına taşınıp durmaz diyorsun.
Hafif- katlanıp bagaja sığacak- evde taşıyabileceğim beşik önerin var mı canım?

valla canım;benim ev küçük odamızda park yatağımız var.ben ekstra beşik kullanmadım.fakat mutfakta filan pierre cardin oto koltuğu ve anakucağı var onu kullandım.her yere götür misafirliğe pikniğe çok güzel

Pierre Cardin PS 370 Ana Kucağı ve Oto Koltuk
ÖZELLİKLERİ;
Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu ile bebeğinizi doğumdan 12. ayına kadar taşıyabilirsiniz.
0-12ay kullanım,0-13 kg.
Sallanabilme özelliği .
Takılıp çıkarılabilir tente .
Bebeğin rahat yatmasına olanak veren pozisyon (ortopedik).
Oto koltuğu olarak kullanılabilir.(otomobilin emniyet kemeri ile)
Taşıma koltuğunun arkasında kapaklı eşya taşıma bölümü.

Pierre Cardin PS 370 Ana Kucağı ve Oto Koltuk
ÖZELLİKLERİ;
Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu ile bebeğinizi doğumdan 12. ayına kadar taşıyabilirsiniz.
0-12ay kullanım,0-13 kg.
Sallanabilme özelliği .
Takılıp çıkarılabilir tente .
Bebeğin rahat yatmasına olanak veren pozisyon (ortopedik).
Oto koltuğu olarak kullanılabilir.(otomobilin emniyet kemeri ile)
Taşıma koltuğunun arkasında kapaklı eşya taşıma bölümü.

bebeğin uyuması için uygun mu sence? daha yatay bir şey olması gerekmez mi hani düz bir zemin olması şart değil mi??

tatlım bende oda düzüyorum bebeğime ayrıca senın gıbı bebek her an yanımda olsun die tekerleklı kucuk bır beşik almaya karar verdım sende öle yapabılırsın.tekerleklı beşiğide hemen hemen her mağazada bulabılırsın...

tatlım bende oda düzüyorum bebeğime ayrıca senın gıbı bebek her an yanımda olsun die tekerleklı kucuk bır beşik almaya karar verdım sende öle yapabılırsın.tekerleklı beşiğide hemen hemen her mağazada bulabılırsın...

valla çok zor işmiş hepimize kolay gelsin :)) seni de tebrik ederim yaşıt bebişlerimiz olacak :)

Back
X