Teşekkür ederim cevabınız için. Mağazada görünce hemen alıp çıkasım geldi, dediğiniz gibi çok hevesleniyor insan :) Ama halihazırda bekarlıktan kalma 10 ay bile kullanmadığım bir 3 kapılı gardrobum var. Bir beşikle yetinebilirim sanırım.kiracıysanız oda almayın bence.Hatta ev sahibi olsanız bile gereksiz bulmuşumdur hep.Bir beşik alın,dolap da olabilir.Sonrasında dolaba uygun olacak şekilde yatak ve komidin alırsınız tamamdır.Ben öyle yaptım.Belki hevesle almak isteyeceksiniz ama inanın gereksiz.Bu bebek illa ki büyüyecek
Linkini gönderdiğim takım da sağlam görünüyor. Belki sizin gibi uzun ömürlü de kullanabilirim, onu alırsam. Daha vaktim var, sanırım biraz düşünüp ona göre alışveriş yapmak daha mantıklı olacak. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.8 sene önce büyük kızım için aldım takım. Büyüyen beşikli. Aldığım evden kendi evimize taşıdım. Kardeşi oldu, ikisi aynı odada, beşikte kardeşi, ikiz yatakta büyük kızım yattı. 3 sene sonra tayinim çıktı, yine taşıdım. Beşiğin büyüyen fonksiyonunu kullanmadım. Normal beşik alabilirmişim bugün düşününce. Beşiği birine verdim sonra. İki tane ikiz yatak ve takımın gardrobu ile şifonyerini kullanmaya devam ettik.
Sonra yine tayinim çıktı. Yine taşıdım. 1 sene sonra kendi evimi aldım yine taşıdım.
Küçük kızımın odasında o takımın gardrop ve şifonyeri, tülü kullanılıyor hala. Küçük kızım 5 yaşında. En az 6-7 sene daha kullanırım sanki. Peri kızı motİfli bir takım idi. Genç kızlığa adım atarken değiştiririm.
Bence almak mantıklı özet olarak
Bunu görmeden alınabilir ben aldım diyecektim ki gardrop varsa beşik yatak yeterTeşekkür ederim cevabınız için. Mağazada görünce hemen alıp çıkasım geldi, dediğiniz gibi çok hevesleniyor insan :) Ama halihazırda bekarlıktan kalma 10 ay bile kullanmadığım bir 3 kapılı gardrobum var. Bir beşikle yetinebilirim sanırım.
Arkadaşlar merhaba. Nasip olursa Haziran sonunda doğumum olacak. Size danışmak istediğim şey bebek odası takımı almak mantıklı mı sizce? Yaş 31 olunca, ikinci bebeği de 1buçuk sene ara verdikten sonra düşünüyorum. Almayı düşündüğüm takımın linkini aşağıya kopyaladım. Ben beşiği büyüyebilen değil de sadece beşik olarak almayı düşünüyorum. Alırsam eğer 3 kapılı gardrop, beşik ve şifoniyer alacağım. Bu haliyle fiyatı 3100. Büyüyebilen beşik alırsam 3900 oluyor. Merak ettiğim şey bebekken alınan oda takımları ileride de kullanılıyor mu? Yani şimdilik sadece beşik alıp ileride çocuk odası almak daha mı mantıklı olur? Haliyle bir de kiracıyım, oradan oraya taşınırken yıpranırsa diye de korkuyorum. İkinci çocuğu da düşündüğüm için beşikle idare edip, sonrasında bir şey almak mı mantıklı olur? Kızlar çıkamadım işin içinden. Nolur bana bi akıl verin :)
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/bebek-odasi--grubu/venturo-bebek-odasi-takimi