• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek odasi niçin mobilya seçimi

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
SELAM ARKADASLAR DÜN BEBEĞİME MOBİLYA ALMAYA GİTTİK FAKAT COK KARARSIZ KALDIM...ÖZEL YAPTIRIYORUM..İMALATÇIYA BANA HERHANGİ Bİ RESİM GETİRİN DEDİLER AYNISINI YAPALIM..FAKAT BEN KARAR VEREMİYORUM...SİZCE HANGİ DOLAP GÜZEL...RENKLERİ BÖYLE OLMAYACAK FİL DİŞİ OLUCAK DÜZ RENK..YANİ AÇIK KREM...YİNE ÜZERİNDE KABARMA HAYVAN V.S KOYULABİLİR BENİM SİZDEN İSTEĞİM DOLAP ŞEKİL İÇİN FİKİR..BURAYA KOCACAKLARIM 3 KAPAKLIDA VAR ARALARINDA AMA BEN 4 KAPAKLISINI YAPTIRCAM MESELA BEYAZ OLANLA DİĞER CITALI PENCERESİ OLAN 3 KAPAKLI ONLARI 4 KAPAKLI DÜŞÜNÜN...FİYONKLU OLAN BİREBİR OLUCAK 4 KAPAKLI ZATEN..SİZCE HANGİSİ DAHA HOŞ...

BU BİRİNCİ MODEL SADECE 4 KAPILI OLARAK HAYAL EDİN BUNU AYICIKLARI AYNI OLABİLİR

BUDA İKİCİ MODELİM BU BİREBİR AYNI OLUCAK FAKAT RENGİ KREM OLUCAK CAMIN İÇİNDEKİ TÜLDE KREM RENGİ OLUP İÇİNDEKİ FİYONGU PEMBE OLUCAK

BUDA ÜÇÜNCÜ MODELİM...BUDA HERSEYİ AYNI FAKAT 4 KAPAKLI OLUCAK YİNE...YANİ SAGTARAFINDAKİ UZUN DOLAPTAN SOL TARAFINADA EKLENECEK YANİ 4 KAPAKLI OLUCAK...RENGİ DÜZ KREM ACIK KREM OLUCAK YANİ...

Kizlar sizde fikirler yürütebilirsiniz...eklemeler yapabilirsiniz...lütfen yardimci olun ...haberlerinizi bekliyoeum...sizce hangisi güzelll ve hoş ve kullanisli...

Arkadaşım bence çocuk biraz daha büyüdüğünde mobilyalarını al ben 4 yada 5 yaşında almayı düşünüyorum çünkü yeni mobilyalar çıkacak o zamana kadar sadece beşik alıcam şimdilik .. bu arada mobilyalar çok güzel :)

arkadaşım bence çocuk biraz daha büyüdüğünde mobilyalarını al ben 4 yada 5 yaşında almayı düşünüyorum çünkü yeni mobilyalar çıkacak o zamana kadar sadece beşik alıcam şimdilik .. Bu arada mobilyalar çok güzel :)

hangisi güzel hayatim...

canım bende 2ci dolap sanki bebek mobilyasına daha uygun fiyonguda pembe olursa güzel olur,3 cü ise 4 kapaklı olup içerisine pembe bir tül eklenebilir tabi mobilya tek renk olursa güzel olur karar seninkaydirigubbakcemile2

valla acik söylicem kusura bakmayin ama bence ücüde pek hos degil
ama istersen sana bir kac kendi begendigim model gösterebilirim

Durucum ben fiyonklu modeli çok beğendim 3. model çerçeveli modası geçti
camlı tehlikeli olmaz dersen fiyonklu model çok güzel

Durucum senin ilk bebeğin mobilyalarda harika benimde içim gitmiyor değil
Benim bebek 2. ben kızımda bu tarz mobilyalar baktım ama eşim 5-6 yaşına gelince değiştireceksin dedi ve bana genç odası aldırdı biraz büyüyünce beşiği yatağa dönüşrürdük böyle takımlarda var ikide öyle yapmışım kızım ilk okula gidiyor ve odası sapasağlam bizi bi 10 yıl daha götürür tabi tercih senin
bebekli çok şirin ama biraz büyüyünce istemiyebilir değiştirmek zorunda kalabilirsin yada üzerindeki bebek aksesuarları çıkabilecek şekilde alırsan maddi açıdan sonrası için karlı olursun ama içimde kalmasın ben yine alırım diyosan KESİNLİKLE al derim ben

ben aralarında en çok 3.yü beğendim. fakat araştırıp daha çok model bulabilirsin canım. ben de bakayım netten gözüme çarpan bişey olursa yolarım. bence 3. yü büyüyünce de kullanabilir.
imalatçı yapınca fiyat çok mu düşüyor? ben de izmir deyim. senin ki yapılınca memnuniyetine göre ben de aynı imalatçıya yaptırırım belki. siz karabağlar da mı dolaştınız?

canım bence kesinlikle 2. model derim ben. Çok beğendim gerçekten. Gülegüle kullansın bebeğin

arkadasim bak arkadaslarin verdigi linklerde cok güzel modeller var
büyügüdügü zamanda kulanabilecegi birsey olursa bence daha iyi olur
diye düsünüyorum ama tabi fikrinede saygi duyarim canim

evet güle güle kullansın bebeğin, çok acalecisiniz ama, söylemeden edemeyeceğim, ben doğuma 1 ay kala başlayacağım, belki de 15 gün kala, hiiiççç acelem yok, fikrime gelince 2. model hepsinden güzel, başka model arayıp ta aklını karıştırma..

canım bende fiyonkluyu çok beğendim ama gerçektende daha çok erken olduğunu düşünüyorum tabikide hep iyiyi düşünmekte fayda var ama önce bebeklerimizin yüzünü görelim sağlıcakla kollarımıza alalım tabiki heyecanlısın karar senin beni yanlış anlama öptüm

2. cisi benim daha cok hosuma gitti
ama dikkat emek lazim biraz büyüdügünde camlara ulasabilcek esline sert bi oyuncak alip oraya vurmayi cok seviyorlar ses cikariyor ya .... ALLAH korusun kirilir falan oyüzden biraz tehlikeli

Back