Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar hepinize yorumlariniz için cok tesekkür ederim....sevgimle kalin
merhaba canim nerelerdesin sen ya hiç görünmüyorsun..görüşelim tabi neden olmasin..ben p.tesi-cuma-cumartesi günleri musait oluyorum..ya sen....slm canım nasılsın?
Duvar kağıtlarının ikiside çok şeker tabiki son karar sizin ama bence 2. Olanı yaptırırsan hem kız hemde erkek için kullanabilirsin.bende senin mantığınla hareket ettim oğluşuma hiç mavi birşey yapmadık yatak odası bile portakallı kremli:)
napıyım peşine kız olursa kullanır on kere alınacak şeyler değiller zaten sınırlı zamanda kullanılıyor.
Bu arada müsait olduğun zamanda görüşelim istersen öpüldünüz canım:1hug:
Bu arada begendiğine sevindim duvar kagitlarini..mobilyasinida düz krem rengi alacağim..
çok şekerler yaaa:)
ben sana yazdım bir kaç kez dedim herhalde daha dönmedin diye düşündüm.ptesi olabilir bizim bugün kontrolümüz var oraya gidiyoruz teyzesi seni ve prensesi öpüyoruz :1hugtesi senin içinde uygunsa ok.nasıl görüşeceğimiz için tekrar yazarız canım a.s
bende ilkine bayıldım hem zaten içinde pembede var ve dedıgın gıbı perde kanatlarınıda pembe yaparsan müthiş olur.zaten cok tatlı bı mavı kızada erkegede uygun bence.bayalırım o mavıye,ve mobılyayı beyaz düşünmen cok mantıklı.sanırım akcaagac aldın.buda hem kıza hem erkege uygun ve kesınlıkle sırf pembe kız odaları cok baydı.hep bı kalıp içerisinde olması sıkıcı
çok beğendim ben de bu kağıtları.ben de oğluma oda hazırlarken mavi tonlardan çok kullanmadım.kremrengi ve sütlü kahve tonlarını kullandım.mobilyaları kremrengi duvarlar sütlü kahve-bej arası birşey... ben de duvar kağıdı yaptıracaktım ama bütün ev için boya alırken boyacı bize duvar kağıdının bebek odalarında kullanımının sakıncalı olduğunu,çünkü duvarların hava almadığını söyledi.ben boyacının boya satmak için yaptığını söyledim ama eşimi ikna edemedim duvar kağıdına olmaz diye tutturdu.umarım sen huzur içinde içine sinerek büyütürsün bebeğini o şirin duvar kağıtlı odada.Allah sağlık sıhhat versin
ayyy canim ya böyle güzel yorumlari duyunca içim rahatliyo..bende cok begendim fakat acaba cokmu mavili diye tereddüt yasadim..ohhhbeee içim ferahladi arkadasim ya...yorumun için cok tesekkür ederim..cok saol..