• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek odasi için ithal duvar kağidi

Arkadaslar hepinize yorumlariniz için cok tesekkür ederim....sevgimle kalin

slm canım nasılsın?
duvar kağıtlarının ikiside çok şeker tabiki son karar sizin ama bence 2. olanı yaptırırsan hem kız hemde erkek için kullanabilirsin.bende senin mantığınla hareket ettim oğluşuma hiç mavi birşey yapmadık yatak odası bile portakallı kremli:)
napıyım peşine kız olursa kullanır on kere alınacak şeyler değiller zaten sınırlı zamanda kullanılıyor.
bu arada müsait olduğun zamanda görüşelim istersen öpüldünüz canım:1hug:

slm canım nasılsın?
Duvar kağıtlarının ikiside çok şeker tabiki son karar sizin ama bence 2. Olanı yaptırırsan hem kız hemde erkek için kullanabilirsin.bende senin mantığınla hareket ettim oğluşuma hiç mavi birşey yapmadık yatak odası bile portakallı kremli:)
napıyım peşine kız olursa kullanır on kere alınacak şeyler değiller zaten sınırlı zamanda kullanılıyor.
Bu arada müsait olduğun zamanda görüşelim istersen öpüldünüz canım:1hug:
merhaba canim nerelerdesin sen ya hiç görünmüyorsun..görüşelim tabi neden olmasin..ben p.tesi-cuma-cumartesi günleri musait oluyorum..ya sen....

Bu arada begendiğine sevindim duvar kagitlarini..mobilyasinida düz krem rengi alacağim..

Bu arada begendiğine sevindim duvar kagitlarini..mobilyasinida düz krem rengi alacağim..

çok şekerler yaaa:)
ben sana yazdım bir kaç kez dedim herhalde daha dönmedin diye düşündüm.ptesi olabilir bizim bugün kontrolümüz var oraya gidiyoruz teyzesi seni ve prensesi öpüyoruz :1hug:ptesi senin içinde uygunsa ok.nasıl görüşeceğimiz için tekrar yazarız canım a.s

bende ilkine bayıldım hem zaten içinde pembede var ve dedıgın gıbı perde kanatlarınıda pembe yaparsan müthiş olur.zaten cok tatlı bı mavı kızada erkegede uygun bence.bayalırım o mavıye,ve mobılyayı beyaz düşünmen cok mantıklı.sanırım akcaagac aldın.buda hem kıza hem erkege uygun ve kesınlıkle sırf pembe kız odaları cok baydı.hep bı kalıp içerisinde olması sıkıcı

çok şekerler yaaa:)
ben sana yazdım bir kaç kez dedim herhalde daha dönmedin diye düşündüm.ptesi olabilir bizim bugün kontrolümüz var oraya gidiyoruz teyzesi seni ve prensesi öpüyoruz :1hug:ptesi senin içinde uygunsa ok.nasıl görüşeceğimiz için tekrar yazarız canım a.s

canim p.tesi duvar kagitlari gelicek kargoyla onlari bekliyeceğim eşimle evde.ama erken gelirlerse...görüşelim...bu arada özelin acik değil sanirim msn adresimi vericektim sana..

bende ilkine bayıldım hem zaten içinde pembede var ve dedıgın gıbı perde kanatlarınıda pembe yaparsan müthiş olur.zaten cok tatlı bı mavı kızada erkegede uygun bence.bayalırım o mavıye,ve mobılyayı beyaz düşünmen cok mantıklı.sanırım akcaagac aldın.buda hem kıza hem erkege uygun ve kesınlıkle sırf pembe kız odaları cok baydı.hep bı kalıp içerisinde olması sıkıcı

ayyy canim ya böyle güzel yorumlari duyunca içim rahatliyo..bende cok begendim fakat acaba cokmu mavili diye tereddüt yasadim..ohhhbeee içim ferahladi arkadasim ya...yorumun için cok tesekkür ederim..cok saol..

Canım öncelikle sağlık dilerim kızına ve sana... Bizim daha çok vaktimiz var bunları düşünmeye ama bende hep senin gibi düşünüyodum. Çok sevimsiz pembe ve mavi, değişik renkler daha şık oluyo. Çok beğendim kağıtları ve düşünceni. Pembe aksesuarlarla daha da şık olacaktır. Çerçeve, avize, halı, oyuncakları..vs..
Bende mobilyada beyazı seviyorum. Benim görümcem kızının odasını çingene pembesi:) gibi bi tonda yaptı aralarda yeşiller ve sarılar var. Öylede güzel oldu. Gerçi bebek için biraz fazla cafcaflı ama o da değişik bi ton, uçuk pembedense....

kızlar fikirlerinize yorumlarınıza cok tesekkür ederim...içimi ferahlattıyorsunuz dogrusu...gerçi begenmeyen arkadaslarda var onlarda sagolsun..zevk meselesi zaten..hepinize cok tesekkür ederim

çok beğendim ben de bu kağıtları.ben de oğluma oda hazırlarken mavi tonlardan çok kullanmadım.kremrengi ve sütlü kahve tonlarını kullandım.mobilyaları kremrengi duvarlar sütlü kahve-bej arası birşey... ben de duvar kağıdı yaptıracaktım ama bütün ev için boya alırken boyacı bize duvar kağıdının bebek odalarında kullanımının sakıncalı olduğunu,çünkü duvarların hava almadığını söyledi.ben boyacının boya satmak için yaptığını söyledim ama eşimi ikna edemedim duvar kağıdına olmaz diye tutturdu.umarım sen huzur içinde içine sinerek büyütürsün bebeğini o şirin duvar kağıtlı odada.Allah sağlık sıhhat versin

merhaba canım yorumun için tsk ederim..cok mutlu oluyorum beyendiğinize.canım birde bunlar italyan duvar kagıdı normal eski kagıtlardan değil silinebiliyorda...evet diğer odalara kullanılan duvar kagıtları kumas gibi kalın cok hoşlar ama bebek odasına kullanılmıyor.bebek odalarınınki ayrı zaten özel yapmıslar..bizde arastırdık..yaparsan için rahat olsun diye öyledim..boyacıda belki diğer odalara yapılan kalın duvar kagıtları için demiştir..öpüyorum canım saglıkla hoscakal

canım çok güzel olmuş BENDE BEBEĞİME ODA YAPMAYA BAYA Bİ HEVESLİYDİM HALADA GÖRÜNCE İÇİM GİDİYO AMA BEBEK ODASI YAPMAYI HALA MANTIĞIMA KABULETTİREBİLMİŞ DEĞİLİM ÇÜNKÜ YARAMAZLAR ÖYLE ÇABUK BÜYÜYOLARKİ 2 YADA 3 YAŞINA GELİNCE BOYUNA POSUNA BAKMADAN ODA İSTEMEYA BAŞALIYOLAR.SONRADA BU GÜZELİM BEŞİKLERE DOLAPLARA KAPI GÖZÜKÜYOR,O YÜZDEN ŞİMDİLİK KIZIMA ANNEANNESİ UYGUN FİYATLISINDAN Bİ BEŞİK ALDI ÇOK TA HAFİF ODADAN ODAYA GEZEBİLİCEK GİBİ BİŞEY HEM GÜZEL HEM UCUZ YANİ YARIN ÖBÜR GÜN ATMAYA KALKSAK ACIYIP ÜZÜLMİCEM ATICAM GİDİCEK O KADAR UCUZ YANİ 150 YTL FOTOĞRAFINI KOYMAK İSTERDİM AMMA BURAYA KOYMAYI BECEREMİYORUM NASIL KOYUYOSUNUZ BİLEN VARSA YAZSIN KIZLAR

ayyy canim ya böyle güzel yorumlari duyunca içim rahatliyo..bende cok begendim fakat acaba cokmu mavili diye tereddüt yasadim..ohhhbeee içim ferahladi arkadasim ya...yorumun için cok tesekkür ederim..cok saol..

bişe değil canım :1hug: gercekten bence seçimin cok mantıklı.sen iiçini ferah tut hayatım dedıgım gıbı perde kanatlarıda pembe olunca süper bi kombine olcak bence.neyse hadı hayırlısıyla bebeğini kucagına alman dileğiyle.cok öpüyorum canım senı,Allah banada nasip eder inşallah tatlı bı bebiş a.s.

bencede çok güzel benim oğlum olacak ama bende çok mavi yapmadım sarı krem turkuaz turuncu var yatağıda krem açık renk yani güle güle kullan

Doğmadan oda hazırlamak biraz mantıksız değil mi:?:? ne bilim doğup en az 5 aylık olana kadar yanıbaşınızda olmak zorunda... Tamam hevestir ben de istiyorum ama gereksiz buldum.ben sadece minik bi beşik alıcam yatağımın başına. 1 yaşına geldiğinde hazırlamak çok daha mantıklı bence... Ama kağıda söz yok süper...

Canim bence 1.si cok uygun ve kesinlikle sadece erkek odasi icin degil, kiz icinde cok guzel olur. Icinde degisik renklerde var cunku.

Son düzenleme:
kizlar duvar kagidinin ustune duvar kagidi yapilir mi? benim evimde onceden oturan bir arkadasimizdi. ogluna mavili ayicikli bir oda yapmis cok da hos olmus. ama benim kizim olacak. ama cok mai. yani kiza gitmez biraz. acik mavi turkuaz vs olsa ama degil. bariz erkek mavisi.

ustune kagit yapilir mi? maliyetler ne kadar tutuyor bir oda icin?

Back