Doğuma Hazırlık !!!!!bebek odası mobilyasının malzemesi nasıl olmalı ????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasminkamu

mavi gül
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.544
0
156
Antalya
herkese merhaba ;

3 aylık hamileyim.. bebeğim için yavaş yavaş eşya bakmaya başladım... uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum.. yalnız biraz kafam karışık... bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...

2 çeşit mobilya malzemesi var... biri suntalem.. diğeri mdf.. bakıyorum suntalem malzemeli mobilyaların fiyatları uygun ama sağlam gözüküyorlar... mdf malzemeli mobilyaların fiyatları almış başını gidiyor...

sağlık açısından bir fark varmı??? sizler bebeklerinize mobilya alırken nelere dikkat ettiniz??? ve tercihiniz hangi malzemeden yana oldu??

ilk bebeğim olduğu için çok fazla araştırıyorum ister istemez ama bu konuda yayınlanmış herhangi bir yazı bulamadım...

bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim..

görüşmek üzere vereliniortak

valla canım dediğin gibi suntalemler uygun ama o nun da kalite değeri var bizde çok baktık araştırdık mdef daha sağlam ama ve su geçirmez boyayla boyanıyor bide ama bi yatağın fiyatına suntalem takım alırsın. bizim de ilk bebişimiz ve eşimle çok özeniyoruz o yüzden büyüyen karyolalardan aldık biz ve mdf de karar kıldık sonunda aldığımız yerin kendi imalatı 950 tl bide şifonyer aldık yanında 1350 ye indirdik normalde zam yapmışlar ama aynı yere 2-3 kere gittiğimiz için eski fiyattan sattılar bize taksitle zaten yarısını eşimin abisi ödiycek. eğer ileriyi düşünüyorsan mdf tavsiye ederim.

evet canım bende mdf diye düşünüyorum... suntlemler çok çabuk boya atıyormuş... buda bebek için zararlıymış... ama mdflerin yanına da yaklaşılmıyor... valla antalyada araştırmadığım yer kalmadı 2.000 tlden aşağıya mobilya takımı yok... siz çok iyi fiyata almışsınız... iyi günler de güle güle kullanın inşallah...

valla canım dediğin gibi suntalemler uygun ama o nun da kalite değeri var bizde çok baktık araştırdık mdef daha sağlam ama ve su geçirmez boyayla boyanıyor bide ama bi yatağın fiyatına suntalem takım alırsın. bizim de ilk bebişimiz ve eşimle çok özeniyoruz o yüzden büyüyen karyolalardan aldık biz ve mdf de karar kıldık sonunda aldığımız yerin kendi imalatı 950 tl bide şifonyer aldık yanında 1350 ye indirdik normalde zam yapmışlar ama aynı yere 2-3 kere gittiğimiz için eski fiyattan sattılar bize taksitle zaten yarısını eşimin abisi ödiycek. eğer ileriyi düşünüyorsan mdf tavsiye ederim.

bende sadece karyolasını aldım geçenlerde... her şeyde olduğu gibi bundada mdf tercih ettim...tuzlu ama bence hem dayanıklı hem sağlıklı..ayrıca aldığım yere korkulukların sadece ust kısmına bebek diş geçirir düşüncesiylede mdf.de olsa şeffaf kalın bi naylon kaplatttım..boya boyadır sonuçta

canım nasıl naylon kaplattın?? peki o naylonun bebeğe bir zararı olmaz mı??

bende sadece karyolasını aldım geçenlerde... her şeyde olduğu gibi bundada mdf tercih ettim...tuzlu ama bence hem dayanıklı hem sağlıklı..ayrıca aldığım yere korkulukların sadece ust kısmına bebek diş geçirir düşüncesiylede mdf.de olsa şeffaf kalın bi naylon kaplatttım..boya boyadır sonuçta

aldığım yer yapıyormuş zaten bende yaptırdım...zararı olcak bişi değil boyanın ağzına gelmesini engelliyor kalınca yumuşak bi muşamba kaplamışlar diyeyim...belli bile olmuyor..zekice düşünmüşler...

anladım canım ... allah iyi günlerde güle güle kullanmak nasip etsin inşallah :nazar:

aldığım yer yapıyormuş zaten bende yaptırdım...zararı olcak bişi değil boyanın ağzına gelmesini engelliyor kalınca yumuşak bi muşamba kaplamışlar diyeyim...belli bile olmuyor..zekice düşünmüşler...

Back
X