- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 33
-
- Konu Sahibi inciliboncuklu
Park yatak üç yaşına kaar kullandu.güvvenli portatif ama üç.senede leş gibi oluyor.ama kullanıp atıyorsun çöpe.sanırım yine park yatak alırdımMerhaba arkadaşlar. Doğacak bebeğime bebek odası mobilyası alacağım. Dolabı, büyüyen beşiği ve şifonyeri olmak üzere. Ancak ilk zamanlar kendi odamızda yatıracağım için yatak odama koyabileceğim nasıl bir beşik almalıyım? İlk bebeğim olduğu için tecrübesizim. Ahşap sepet beşikler çok hoşuma gidiyor ama onlar 5 6 aydan sonra kullanılamıyor muş galiba. En az 1 yaşşına kadar kullanılabilecek bir şey olsun istiyorum. Park yatakların hem görünümü hoşuma gitmiyor hem onların altı ince olduğu için bebek rahat yatamaz diye düşündüm. Tecrübeli anneler en kullanışlı ne alabilirim?
o sepet gibi olanların biraz daha bütükleri de var canım ve cok kullanıslı kızım 1.5 yaşında hala kullanıyorum 1 sene daha rahat kullanabilirim yani. bende senin giibi park yatakalrı sevmiyordum hemde odanın görüntüsünü bozacagını düşündüğümden almadım. sepet gerçekten çok şık ve odaya yakıştı cünkü.Merhaba arkadaşlar. Doğacak bebeğime bebek odası mobilyası alacağım. Dolabı, büyüyen beşiği ve şifonyeri olmak üzere. Ancak ilk zamanlar kendi odamızda yatıracağım için yatak odama koyabileceğim nasıl bir beşik almalıyım? İlk bebeğim olduğu için tecrübesizim. Ahşap sepet beşikler çok hoşuma gidiyor ama onlar 5 6 aydan sonra kullanılamıyor muş galiba. En az 1 yaşşına kadar kullanılabilecek bir şey olsun istiyorum. Park yatakların hem görünümü hoşuma gitmiyor hem onların altı ince olduğu için bebek rahat yatamaz diye düşündüm. Tecrübeli anneler en kullanışlı ne alabilirim?
Amin inşallah teşekkür ederim. Park yatağın içine nasıl bir yatak koyucam peki ? Ona özel yatak satılıyor mu? Fotoğraftaki çok güzel ama tahminimce onda da 5 6 aydan sonra yatamazGörüntüsünü bilemem ama park yatak kullanışlı ve güvenli.. 2-2,5 yaşa kadar yatar.
Eğer gecenin bi körü 50 defa kalkmayayım, bebek elimin altında olsun diyorsanız da “anne yanı beşik” dediklerinden alabilirsiniz. Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2205153
Sağlıkla kavuşun inşallah:)
Ya rica etsem fotoğraf atabilir misiniz nasıl bir şeyo sepet gibi olanların biraz daha bütükleri de var canım ve cok kullanıslı kızım 1.5 yaşında hala kullanıyorum 1 sene daha rahat kullanabilirim yani. bende senin giibi park yatakalrı sevmiyordum hemde odanın görüntüsünü bozacagını düşündüğümden almadım. sepet gerçekten çok şık ve odaya yakıştı cünkü.
Park yatağa özel yataktar var. İki kademesi var ufakken üstte, büyüyünce alta geçiriyorsunuz. Hem ahşap karyola hem park yatak kullanmış biri olarak ahşap karyolayı çok gereksiz buluyorum.Amin inşallah teşekkür ederim. Park yatağın içine nasıl bir yatak koyucam peki ? Ona özel yatak satılıyor mu? Fotoğraftaki çok güzel ama tahminimce onda da 5 6 aydan sonra yatamaz
Evet kaliteli duruyor ancak fiyatı neredeyse mobilya ile aynı ama daha mı kullanışlı onu bilmiyorum tabiKızım 6aydan sonra bunda yattı 3,5 yasında ve odasına yazın geçırdım. Cok saglam ve asırı kaliteli!
Ikı kademelı ıster ust kısımda ıster alt. Yatagıda var kızım sımdı odasına geçtıgı ıcın semsıye gıbı katlayıp kaldırdım. Bazı park yataklar asırı kalıtesiz onlardan tavsıye etmıyorum.
Ya rica etsem fotoğraf atabilir misiniz nasıl bir şey
Teşekkür ederim:) sizin park yatağınızın markası ne acabaHer şekilde park yatak tavsiye ederim. Oğlum doğduğundan beri kullanıyorum evin bütün odalarını dolaştı çok hafif, şuan kendi odasında hala onda yatıyor.
İçine ölçülerine göre yatak alabiliyorsunuz bütün bebek mağazalarında var zaten. İki kademeli oluyor ilk etapta orta kademede kullanırsınuz çok rahat olur. Bebek hareketlenmeye başladığı zaman yatağı alt kısma koyuyorsunuz düşme tehlikesi falan kalmıyor.
Madem mobilyasını ayrıca aldınız park yatak sizi baya bir zaman idare eder.
Ben de görüntüsünden pek hoşlanmıyordum almadan önce , ama kendi zevkime göre çok renkli olmayan gri sade bir model buldum aldım. Aparatı çok oluyor tente gibi birşey alt açma bölümü vs. Hiçbirini kullanmadım bu şekilde yatak daha sade şık göründü.
Bebeğiniz içinde rahat eder emin olun. Tahta beşik tarzı şeylerin kullanım süresi çok az oluyor boşa para verilmiş gibi geliyor bana.
Sağlıkla büyütün bebişinizi :)
Benım kızımın odasında kı besık cok buyuk ve hala kullanıyor boyunu aşkın onu dırek yataga cevırıcez bılırsınız o sekılde aldık. O zamana kadar bende kalıtelı bır yatak tercıh etmek ıstedım. Ilk cocugum ıkıncıde kullanırım dıye kı ınsallah oyle olacak diğeri de cok rahat kullanır ılk gun kı gıbı saglam ve temiz. Siz bılırsınız tabı ama tahta ufak besıklerı bence tercıh etmeyın bunlar en azından kaldırılıyor.Evet kaliteli duruyor ancak fiyatı neredeyse mobilya ile aynı ama daha mı kullanışlı onu bilmiyorum tabi
Teşekkür ederim:) sizin park yatağınızın markası ne acaba
Bu yataklardan kesinlikle önerebilirimGörüntüsünü bilemem ama park yatak kullanışlı ve güvenli.. 2-2,5 yaşa kadar yatar.
Eğer gecenin bi körü 50 defa kalkmayayım, bebek elimin altında olsun diyorsanız da “anne yanı beşik” dediklerinden alabilirsiniz. Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2205153
Sağlıkla kavuşun inşallah:)