BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....
kızlar merhaba ben 35. Haftamdayım az kaldı sayılır ve oğlumun odası da bu işte. çilekten aldık odasını indirim vardı çok pahalıya gelmedi aslında o yüzden.
cnm sen üzülme;mobıdık mobılya var bıraz pahalı ama sahane seyler varrr :)
bende düşünüyorum aslında ama pek kucağa ve sallanmaya alışmasını istemiyorum çünkü çalışan bir anne olacağım inş.meraba canlarrr bende 12 haftalik hamileyim ve oda hazirlamak icin cook sabirsizlananlardanim.bencede beyaz daha kullanisli gibi duruyo.tabi kullananlar daha iyi bilir.peki benimde sizlere bi sorum olucak bebe yatagini sallanan besik sekilde olanlardanmi alicaksiniz?ben kararsizim acikcasi
yukarıda açıkladım cnm;cnm mrb.benim bebişin cinsiyeti belli diil.kız da olsa erkekte beyaz düşününorum bende.bebe odaları kullanışlımı? Beşik kaç yıl kullanılır.acaba genç odasına yakın bişeyler mi alsak yada 12 13 yaşına kadar kullanacağı bebekle büyüyen setler var gerçekten kafam çok karışık.bebek odası yerine genç odası al diyenler var.
canım çok teşk.ederim.bu odalar harika... Ama pahalıdır bunlar gönül istiyorki bebeklerimize herşeyin en güzelini en iyisini almak ama imkanlar ne derse o oluyor...bebeişini sağlıkla kucağına al canım
GÜZEL KIZINA İYİ BİR GELECEK DİLİYORUM......Merhabalar..
Bende 7.ayın içindeyim hamilelikte başlangıçta çok heveslenmiştim de şimdi biraz duruldum sanırım:)
Ben mobilya beşik yerine park yatak almayı düşünüyorum bir de kıyafetleri için 3 kapaklı raflı bir dolap alayım diyorum hayırlısı...Park yatak evin içinde hareket etsin istiyorum evimiz kombili olduğundan dolayı her yer aynı ısınmıyor... Birde mobilya sonrasında nereye koyacağımı şaşırmaktansa bu park yataklar bir çanta şekline geliyor.Biraz araştırdım kullanan arkadaşlarım çok memnun.Oğluna yeni mobilya takımı aldıkları halde park yatak daha hoşuna gidiyormuş:))
Birde büyüyünce kendisi seçebilir diyorum.Bu yatağı 3-4 yaşına kadar kullanabiliriz sonrasında inş. mobilya takım düşünüyorum..
Evet tekerlekli içi 78 santim civarı yani sepet için olabilecek en büyük ölçülerden sanırım.Çok uzun süre yatamıyorlarmış maalesef ama altıncı aya kadar idare eder tahminimce..bu sepetleri bende seviyorum ama uzun süre yatamıyor bebek sanırım..güle güle kullan canım..bu arada tekerleklimi acaba?
çok güzel acım bi avazda alırsın kucağına inş..çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?