E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Ben ikeadan aldım canım, benim tercih ettiğim model leksvik ahşap rengi, ama beyaz olan diğer modeller var. Bayağı uygun bir fiyata malettim, içime de çok sindi. Üstelik ilerde tamamen atıp yenisini almak zorunda değilim, mesela alt açmanın üzerinde aparat çıkıyor sonrasında şifonyer olarak kullanılıyor. Bebek yatağının süresi dolunca aynı serinin uzayan yatağını, hatta dolabı ufak gelirse daha büyüğünü ve diğer şifonyer çeşitlerini alabiliyorsun. Benim de oğlum var ve aynen senin gibi mavi yapmak istemedim. Belki benimki parlak renkli değil sade bir bebek odası ama ben perde, duvar kağıdı, minder ve aksesuarlarla renklendirdim...
masallah cok guzel.gule gule saglikla buyusun inşallah:))
simdi ben de okuyorum da birseyler diyor ki perde isigi gecirmesin ama yine ikeadan almak istedigim perde ince gibi yani hemen hemen seninki gibi.sorun oluyor mu?
2.si ben de yatagi duvara dik koymak istiyorum.ama eşim duvara pararlel istiyor ben sunun icin istiyorum bebege iki taraftan ulasabileyim ve oyun oynayabileyim diye.dik koymanın basaka avantaji var mi eşimi ve digerlerini ikna edebilmek adina soruyorum:)
ayrica resimler icin tesekkurler...
arkadaşım güle güle kullansın bebişin odasını
ben bi uyarıda bulunmak istiyorum 2 hafta önce komşumuz uyurken başının üstündeki puzzlenin çivisi gevşemiş ve üstüne güüüüm camları kadının elinizi yüzünü kesmiş çok kötü durumdaydı bence başka bi yere as sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?