• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar henüz 4,5 aylık hamileyim allah kısmet ederse bir oğlum olucak ve şimdiden bebek odaları için araştırma yapıyorum kesinlikle mavi olmıycak parlak renkli cıvı cıvıl ve uygun fiyatı olan bişi bakıyorum önerilerinizi bekliyorum:)

uygun mu olur bilmem ama cnm
en çok model maskoda var.yada modoko da karşıda oturuyorsan
istanbulda tabi bu yerler.
ben maskodan aldım mesela.

bizde maskodan aldık canım avrupa yakasında en çok çeşit orada var.Benmde ikizlerim olacak inş.1 kız 1 erkek ben ikisi içinde uyumlu olması ve meleklerin odasını andırması için bembeyaz aldım.gamyoncuiremsu

Ben ikeadan aldım canım, benim tercih ettiğim model leksvik ahşap rengi, ama beyaz olan diğer modeller var. Bayağı uygun bir fiyata malettim, içime de çok sindi. Üstelik ilerde tamamen atıp yenisini almak zorunda değilim, mesela alt açmanın üzerinde aparat çıkıyor sonrasında şifonyer olarak kullanılıyor. Bebek yatağının süresi dolunca aynı serinin uzayan yatağını, hatta dolabı ufak gelirse daha büyüğünü ve diğer şifonyer çeşitlerini alabiliyorsun. Benim de oğlum var ve aynen senin gibi mavi yapmak istemedim. Belki benimki parlak renkli değil sade bir bebek odası ama ben perde, duvar kağıdı, minder ve aksesuarlarla renklendirdim...

Ben ikeadan aldım canım, benim tercih ettiğim model leksvik ahşap rengi, ama beyaz olan diğer modeller var. Bayağı uygun bir fiyata malettim, içime de çok sindi. Üstelik ilerde tamamen atıp yenisini almak zorunda değilim, mesela alt açmanın üzerinde aparat çıkıyor sonrasında şifonyer olarak kullanılıyor. Bebek yatağının süresi dolunca aynı serinin uzayan yatağını, hatta dolabı ufak gelirse daha büyüğünü ve diğer şifonyer çeşitlerini alabiliyorsun. Benim de oğlum var ve aynen senin gibi mavi yapmak istemedim. Belki benimki parlak renkli değil sade bir bebek odası ama ben perde, duvar kağıdı, minder ve aksesuarlarla renklendirdim...

oncelikle biberon masallah kuzun çok tatli.allah bağışlasin insallah benimki de boyle cok tatli ve yakişikli olur:))insallah benim de oglum olacak
benim erkek için begendigim tek model ikeanin leksvik modeli.erkek bebek icin cok ideal. .hem cok kaliteli hem cok şık.gerci ne yapacagima karar veremedim(park yatak alıcam sanirim beşik yerine)

Çok teşekkür ederim canım, eminim seninki de dünya tatlısı olacaktır. Ne güzel resimleri eklemişsin, bende bunları aldım, bir tek alttaki en soldakini almadım, hem odam ufak hem de açıkçası sadece o parça biraz pahalı geldi. (gardrobun fiyatına yakındı) Ben de odanın resimlerini ekleyeyim, belki henüz oda yapmayanlara bir fikir olur.

dsc01865ayg.th.jpg
[/URL][/IMG]

dsc01871v.th.jpg
[/URL][/IMG]

Şu an evde olmadığım için bu resimler oğlum doğmadan çekilen resimler. Üstteki resimde duvarlar boş gözüküyor ama şu anda alt açmanın üzerinde benim yaptığım 1000'lik disney puzzle'ı, sandığın üzerinde de yine leksvik raflı askı var. Askılara da ikeadan aldığım renkli kutuları astım, orası da renklendi...

masallah cok guzel.gule gule saglikla buyusun inşallah:))
simdi ben de okuyorum da birseyler diyor ki perde isigi gecirmesin ama yine ikeadan almak istedigim perde ince gibi yani hemen hemen seninki gibi.sorun oluyor mu?
2.si ben de yatagi duvara dik koymak istiyorum.ama eşim duvara pararlel istiyor ben sunun icin istiyorum bebege iki taraftan ulasabileyim ve oyun oynayabileyim diye.dik koymanın basaka avantaji var mi eşimi ve digerlerini ikna edebilmek adina soruyorum:)

ayrica resimler icin tesekkurler...

arkadaşım güle güle kullansın bebişin odasını
ben bi uyarıda bulunmak istiyorum 2 hafta önce komşumuz uyurken başının üstündeki puzzlenin çivisi gevşemiş ve üstüne güüüüm camları kadının elinizi yüzünü kesmiş çok kötü durumdaydı bence başka bi yere as sen onu

masallah cok guzel.gule gule saglikla buyusun inşallah:))
simdi ben de okuyorum da birseyler diyor ki perde isigi gecirmesin ama yine ikeadan almak istedigim perde ince gibi yani hemen hemen seninki gibi.sorun oluyor mu?
2.si ben de yatagi duvara dik koymak istiyorum.ama eşim duvara pararlel istiyor ben sunun icin istiyorum bebege iki taraftan ulasabileyim ve oyun oynayabileyim diye.dik koymanın basaka avantaji var mi eşimi ve digerlerini ikna edebilmek adina soruyorum:)

ayrica resimler icin tesekkurler...

Sağol canım, daha da güzelleri sizlerin olsun. Şimdi perde işi sorun oluyor mu dersen henüz bilmiyorum. Çünkü kuzucum henüz kendi odasında yatmadı hiç. Ben eve döndüğüm zaman yatağını bizim odadan onun odasına taşıyacağız ilk defa. Aslında benimkinin ışığa hiç tahammülü yok, nasıl olacak ben de merakla bekliyorum. Eğer rahatsız olursa mecburen değiştireceğiz. Ama bazı bebekler de ışıkla uyumayı seviyor yani loş bir ortamda. Ama bizimki zifiri karanlık seviyor, şans işte. :))

Yatağı ben de aslında dik koyma taraftarı değildim, eşim de paralel koymak istemiyordu. Alt açmanın olduğu duvara dayamak istedim ben de, ama odayı yaptıktan sonra iyi ki beni ikna etmiş de dik koymuşum dedim. İki taraftan ulaşabilmek iyi bir avantaj gerçekten. Bir de iki kişi de yatağın iki kenarında olabiliyor böylece, o da başka bir avantaj sayılabilir. :)

arkadaşım güle güle kullansın bebişin odasını
ben bi uyarıda bulunmak istiyorum 2 hafta önce komşumuz uyurken başının üstündeki puzzlenin çivisi gevşemiş ve üstüne güüüüm camları kadının elinizi yüzünü kesmiş çok kötü durumdaydı bence başka bi yere as sen onu

Sağol canım iyi dileklerin için, uyarın için ayrıca teşekkür ederim. Bizimki biraz büyüdüğü için eve dönünce alt açmayı muhtemelen kullanamayacağım, şifonyer olacak orası ama eğer ki kullanacak olursam ilk işim puzzle'ı başka yere koymak olacak. Bebişlere bir şey olmasın da süsü eksik kalsın, komşuna da acil şifalar dilerim...

ben modokodan aldım mavi boncuk diye bir mağaza her zevke hitap eden çok çeşit ve renkte oda takımları bulabilrisin orada canım..

çok saolun kızlar benim istanbul gibi bir alternatifim yok ankaraya gidebilirim oralarda bildiğiniz adresler varmı?birde fiyat aralığı nedir acaba?

canım birde şuna karar vermelisin
yanındamı (yatak odanda) yatıracaksın
odasındamı yatıracaksın?

neden dersen ben hem oda yaptım. hemde yatak odama park yatak aldım.
11 aylık bebeğim daha odasında yatmadı. bizimle birlikte yatıyor.
bi diyorum ayırayım. onuda yapamıyorum gözümün önünde olsun istiyorum
anlıyacağın odası 1 senedir sıfır kullanılmamış bekliyor.

Back