• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odalarındaki 2. küçük beşik neden?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
kızlar merhaba benim merak ettiğim birşey var bebek odalarına konulan 2.küçük beşiğin amacı ne bende almalıyım acaba? hamileyim bir kızım olcak allah kısmet ederse...sizden bilgi bekliyorum...:emir_bebek:

kızlar merhaba benim merak ettiğim birşey var bebek odalarına konulan 2.küçük beşiğin amacı ne bende almalıyım acaba? hamileyim bir kızım olcak allah kısmet ederse...sizden bilgi bekliyorum...:emir_bebek:

eğer bebeğini kendi odanda yatırmayı düşünmüyorsan almana gerek yok
ama genelde ilk zamanlar bebekler hemen kendi odalarında yatmıyorlar anne, baba ile yatak odasında beşiğinde uyuyor

ben kendi odamda yatırcam oda yapmayı düşünmüyorum ilk başta,,o halde o minik sepet gibi olandanmı almalıyım yoksa büyük mobilya yataktan mı?

canım özellikle geceleri emzirmek ve kontrol etmek için hemen yatağının yanında elinin altında olması iyi,sepetler hemen hemen 6.ayına kadar kullanılabilir sonra dönmeye kalkmaya çalışmaya başlayınca olmaz iyice hareketlenince.gece her hık diyince kalkmak zor oluyo,ben sepet almadığıma pişman oldum.100tlye bile var,illaki pahalısına gerek yok.6.aydan sonra mobilya 3 yaşına kadar kullanabileceğin bi karyola tarzı beşik alabilirsin,benim oğlum 2.5 yaşında daha bizim yanımızda karyola beşikte yatıyor 3ten sonra ayırcam ranza var evde lojmandayız.ama ayrı ayrı para veremem 6 aylığına değmez ben kalkar yatarım diyosan direkt karyola al.

ben kendi odamda yatırcam oda yapmayı düşünmüyorum ilk başta,,o halde o minik sepet gibi olandanmı almalıyım yoksa büyük mobilya yataktan mı?

sepetler hareketlendiklerinde çok tehlikeli olabiliyor... kendi odanıza koymak üzere "park yatak" tabir edilenlerden alırsanız hem seyahatlerde yanınızda götürebilirsiniz (boyu 1.20lere ulaşana dek) hem daha sonra içinde oyun oynayabilir hem de uyuyabilir

ben oğluma hem oda yaptım hemde park beşik aldım
park beşiği yatak odama koydum sürekli kontrol edebilmek için
eğer od yapmayacaksan iki beşik almana gerek yok bence park beşik alman yeterli olacaktır sepet beşiği sadece 6 ay kullabilirsin park daha kullanışlı sonrasında oyun parkı olarakda kullanabilirsin

bende kızıma hem oda yaptım hem sepet besik aldım... sepet beşiği 6 aylık olana kadar evin heryerinde kullandım.. cok rahat oluyor.. 6. aydan sonra odasını ayırdım...

evt kızlar bende kendi odamda kalmasını istiorum belli bir süre bundan dolayı oda yapmıcammm biraz büyüyene kadar. beşik alıcam bir tane mobilyadannn

ben de yatak odama koymak için park yatak aldım, doğumdan bir kaç ay sonra da taşınmayı planlıyorum, o zaman da oda yaparım ama park yatakda yanımda yatmaya devam eder herhalde.

park yatağı çok merak ettim ne kadar bilmediğimiz şey varmış benim ilk gebeliğim olduğu için hiç birşeyden haberim yok..netten araştırma yapıyorum sürekliii:) bide ben bakayım şu park yatağa:)

canım ben kızıma oda yaptım ama annem hediye olarak park yatakta aldı. onuda yanıma alıcam. kurulumu ve taşıması çok kolay. bak sana fotosunuda yolluyorum belki fikir olur. ayrıca sepet beşikleri 6 aya kadar kullanabilirsin ama park yataklar öyle değil. ayrıca fiyatlarıda hemen hemen aynı. biz 119 tl ye almıştık.

Eklentiler

• $Görüntü1029.jpg
    $Görüntü1029.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $Görüntü1033.jpg
    $Görüntü1033.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 99
119 tl çok uygunmuş bende bugün gezdim biraz 300 küsür liraydı bende bu bu kadar fiyatsa mobilya yatak alırım daha iyi diye düşündümmm...bir mobilya yatak birde sepet beşik alırım olur sanırım ...

canım ben kızıma oda yaptım ama annem hediye olarak park yatakta aldı. onuda yanıma alıcam. kurulumu ve taşıması çok kolay. bak sana fotosunuda yolluyorum belki fikir olur. ayrıca sepet beşikleri 6 aya kadar kullanabilirsin ama park yataklar öyle değil. ayrıca fiyatlarıda hemen hemen aynı. biz 119 tl ye almıştık.

canım senin çok güzelmiş ben çok gezdim ama seninki kadar güzel ve uygun göremedimm benimd eiki kızım olcak bende park yatak alacam ebetları ne odam çok küçük iki tane sığar inşş ve seninkinin markası ne bide ben netten gönderilen siparişlerden korkuyorum nasıl çıkıyooo

Merhaba umarım tavsiye için geç kalmamışımdır. Benimde 5 buçuk aylık kızım var. Doğumdan önce ( sanki hemen orda yatıcakmış gibi ) odasını ve bütün detaylarını hallettim. Sanırım en fazla 3 - 5 ay yatırırım yanımızda diye bide küçük sepet beşiklerden aldım. ( Çok biliyorum ya ) Sen misin öle düşünen .Şimdi kızım beşiğine nerdeyse sığmayacak ve aynı zaman da hareketlenmeyede başladı. E geceleri halen 2-3 sefer uyanıyoruz. Uyanmasa bile odası yatak odamıza biraz uzak malesef ben onu orda nasıl yalnız yatırırım diyorum.Yani anlayacağım benim acilen bi büyük beşiğe daha ihtiyacım var yani şu park yataklardan. Bilseydim baştan onu alırmışım. Bide 180 lira ödedim sepet beşiğe. Hadi onu bırak ben nereye koyucam bunları. Ayyyy umarım anlamışsındır derdimi :))

Back