Hehehehe Kaçmaz benden asla :1shok::1shok::1shok:Bak şu gözlere bak :roflol:
Bence Aşkitonun dediği çok güzel bir fikir.Bi köşe oğluşuna bi köşe kızına ait olur hem daha sevimli ikisi bir arada.Kalabalık aile ne güzel
Benimkinin bi bavul örgüsü var.Annem sağolsun.Battaniye felanda yapmış.bebiş için süslü pikede vardı galiba.Adanaya gidince yeniden bi bakayım şöle alıcı gözle :)
merhaba benim bildiğim sleeper www.sleeperbaby.com adresinde ki bende düşünüyodum almayı ama şuan düşünmüyrum çünkü sleeperin en belirgin özelligi otomatik sallanması bebeğini sallamaya alıştıran anneler için ii olabilir ama benim bebeğim doğmadan böle bi huy edinip edinmeyeceğini bilmediğim için dğumdan sonraki duruma göre düşnecegimoglu$umun bi cok seyi hazir bu yüzden tarif etmek yerine foto koydum .. ins size bir fikir olur..
1-)
2-)
3-)
4-)--
5-)
6-)slipper ne?:uhm:
7-)almanyada..
henüz düsünmedim ..
9-)
bi bebek arabasi kaldi :teytey:
Merhaba Arkadaslar.bebişleriniz Yolda.ve Sizler Yavrulariniz Için Neler Aldiz.yada Alicaksiniz-yapacaksiniz.herkes Yazarsa Tüm Hamişler Ilgi Edinmiş Olur Ve Yaparlar.belki Sizdin Yazdiklarinizi Birkac Kişi Unutmus Olabilir.hadi Bakalim Kolay Gelsin..
1-)odasinin Boyasi Ne Renk Oldu-olacak
2-)mobilyasi Ne Renk Oldu-olacak?
3-)uyku Seti Ne Renk Oldu-olacak?
4-)halisi Deseni Nengi Renk Oldu-olacak?
5-)yatak Odasinada Ufak Beşik-sepetpark Yatak V.s Alicakmisiniz?
6-)slipper Alcakmisiniz?
7-)nerede Hangi Hastanede Doğum Yapacaksiniz?
doguma Az Kala Ne Gibi Hazirliklar Yapicaksiniz Seker -çikolata-oda Süsleme-ani Defteri-mevlüd-mevlüd Ikramlari Ufak Ayrinti Düşündünüzmü?
9-)ve Baska Neler Aldiniz Bebişinize Giyisi Ufak Tefek Seyler?
onca nu hazırlıklara ne zaman başladın ben 4 aylık hamişim de erken mi acaba bide çevre tepkisi söz konusu ya bişi olursa diye allah korusun bebişimi ve tüm bebişleri rabbim onları bize bağışlasın hayırlı sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin aaammmiiinnn....
amin inşaallah evet herşeyi tamamlamış valla zaman geçmeyecek kız senin için onca neys ekübra bana ne kadarlık hamile oldugumu sormuşsun ben son adet tarihim egöre 31+3 üm allahımın izniyle haziranda dogumum bakalım hayırlısı
valla canım bebekler için aldıgımız herşeye özen göstermeliyiz çünkü onla rçok narin bak sana da söylüyorum bu tarz şeylerle yaşayamayız sonuçda dogudkdan sonr aelimizden gitmeyeceklerini nerden biliyoruz allah korusun söyler misiniz önce allaha sonra da kendimize güvenmek zorundayız kendimizi söylentilere göre hazırlayamayız o şekild edavranamayız herkes herşeyi söyler ama bakın inceleyin mayıs anneleride bebekleirnin eşyalarını düzmüş durumdalar ve biz nisan dayız demi? ayrıca şöyle düşünün her ne kadar kucagımzda olmasada bebeklerimiz içimizdeler bizim yedikleirmiz ile besleniyorlar bizim psikolojimizden etkileniyorlar ...... şu an karnımızdalar ve bir müddet sonra kucagımzda olackalar yani onla rgene bizim ile beraberler..... burda hem fikiriz yani şu an emziremiyor olsakda anne sayılırız onları düşünüyoruz sonuçda demi yerimseniben hım...... ayrıcaşöyle düşünün allah ın bizlere verdiği ömrü bilemiyoruz egr ömür verdiyse rabbim zaten kcuagımzda olackalar yani bebekleirni kaybeden kardeşlerimiz onlara ciciler aldıkları için mi bebişleirni kaybetiler bu sitede 10 aylık bebegiğini kaybeden bir arkadaş var şimdi o herşeyini aldıgı için mi bebegi gitti....rabbim bizlere ve bebekleirmize ve aillelerimize saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin acılarını göstermesin inşaallah amin ..... rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?