• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ne zaman tek basina uyur?

biranliknefes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
456
1.136
63
Herkese merhaba,
3 aylik bir bebegim var. Kucagimizda uyuyor ama yataga koyunca hemen uyaniyor. Bir kac kere uyutup yatirdim ama cok kez sicradi ve 10-15 dk sonra yine uyandi. Dogdugundan beri bir kere bile yataginda uyumadi ☹️. Düzelicek mi, tecrübesi olanlar yardimci olun lütfen

Düzelecek.
Daha çok küçük. Belki hala sizin kokunuzu istiyordur.
Benim kızımda öyleydi 6 ayına kadar kucakta uyudu hamakta uyudu. Hiç beşiğini istemiyordu. Sonra bi şekilde alıştı. Şimdi iki yaşında odası ayrı,kendi uyuyor.
Yorucu bir süreç ama geçiyor :)

Düzelecek.
Daha çok küçük. Belki hala sizin kokunuzu istiyordur.
Benim kızımda öyleydi 6 ayına kadar kucakta uyudu hamakta uyudu. Hiç beşiğini istemiyordu. Sonra bi şekilde alıştı. Şimdi iki yaşında odası ayrı,kendi uyuyor.
Yorucu bir süreç ama geçiyor :)
Nasıl geçiyor nasıl alışıyor nolir banada bir akıl verin 1 yaşına kadar yanımda emerek uyudu şimdide besigine yatmak istemiyor uyuyunca yatiriyorum kia sürede uyanıyor en başa dönüyoruz her seferinden

Nasıl geçiyor nasıl alışıyor nolir banada bir akıl verin 1 yaşına kadar yanımda emerek uyudu şimdide besigine yatmak istemiyor uyuyunca yatiriyorum kia sürede uyanıyor en başa dönüyoruz her seferinden
Her çocuk farklıdır. Çok ekstra bişey yapmadım. Yanıma uzandırdım masaj yaptım okşadım. Uyumuş numarası yaptım 😅 1 1 buçuk saat sonra uyudu. Hiç pes etmedim her gün aynı şekilde yaptım. Her uyandığında beni çağırıyordu yanına gidip okşuyordum tekrar uyuyurdu. Ben öğlen uykusunu da kesmiştim zaten uykuyu sevmiyordu bide öğlen uyuyunca gece hiç uyumuyordu. Böyle böyle alıştı. Şimdi akşam 10 uyuyor sabah 10 na kadar çok şükür

Herkese merhaba,
3 aylik bir bebegim var. Kucagimizda uyuyor ama yataga koyunca hemen uyaniyor. Bir kac kere uyutup yatirdim ama cok kez sicradi ve 10-15 dk sonra yine uyandi. Dogdugundan beri bir kere bile yataginda uyumadi ☹️. Düzelicek mi, tecrübesi olanlar yardimci olun lütfen
Yarım kundak deneyebilirsiniz bence. Benim çocuğum 7 aya kadar hep bizimle aynı odada ama kendi yatağında 7 aydan sonra da kendi odasında uyudu şu an 19 aylık. Ne zaman çağırsa mutlaka gittik geleceğimizi bildiği için ağlamaz seslenir mesela. Yanıma yatırıp poposuna pış pış yapıyor ninni söylüyordum çok minikken. Biraz daha büyüyünce ayaklarını bacaklarımı kollarını ellerini fln yavaş yavaş ovar gibi yapıyordum yanına uzanıp yine derken alıştı arada tabiki hzuursuzlandığı yanından ayrılmak istemediği dönemler oluyor anlayışla ve şevkatle yaklaşıyorum geçiyor

Back