TesekkürlerÖteki konunuzada cevap yazmıştım. Hamileliğimde sadece koku hassasiyetim oldu. Onun dışında bi sorun yaşamadım. Kızım doğduktan sonra bir ay kadar zaten yeni düzene alışmaya çalışıyoduk klasik lohusalık hali. Eşim bana çok yardımcıydı halada yardım eder. Sonrası zaten rayına oturdu. Evimize neşe geldi diyoruz biz.
Ama herkesin evliliği düzeni kendine göre değişir. Burdan net bi cevap bulamazsın. İlk aydan bebek yapanlar mutsuz 5 yıl sonra yapanlar mutlu diye bi kural yok.
Bende gözlemlerime bağlı buna cevap verdim.Bunu sormadım
Bende o yuzden oyle yazdım zaten. Terslemek istememiştim. Yanlış anlasılmıs. Tesekkurler yorumunuz icinMilleti neden tersliyorsunuz. İsteyen istediği konuya istediği yorumu yapar. Onlara anlamıyorsunuz deme hakkınız yok. Allah allah bir de konu sahibi tribi yiyoruz.
Ve evet bozulur. Oturmayan evlilikte bebek tüm dengeleri şaşırtır. Buradaki konuları az buçuk okuduysan evliliğin başında hamile kalıp daha sonra boşanan insanların sayısı hiçte az değil. Önce birbirinize,evlilik hayatına doymanız lazım. İçinizde en ufak bir tereddüt olmadan ben istiyorum demelisiniz. Ama belli ki sizin bu konuda tereddütleriniz var,bu yüzden sizin yapmamanız lazım. Ayrıca bir ayda hamile kalma oranı zaten yarı yarıya eşittir. Ya hamilesindir,ya değilsindir. Başka bir seçenek yok.
Niye korkutuyoruz biz bu gençleri bu kadar yahuYaşa ve gör diyelim
Benim yazim ikiyorumada acik:))) nasil yorumlarsan yani:)Niye korkutuyoruz biz bu gençleri bu kadar yahu
BEbegimiz olaun istiyoruz ve bu ay bellş bi ihtimal olabilir.. burada bunları okuyunca olma ihtimalinden bile korkar oldum ben.. bu ay hamile degilsem emin olun bekleyecegim yani ciddi anlamda kafam karıstı ve korktumEvet zor , henuz oturmamis evlilikte bebek cok zor cunku erkekler ne kadar cocuk severse sevsin evliligin ilk zamaninda olan bebege hemen alisamiyorlar , baba olmak komsunun cocugunu sevmekle esdeger birsey degil hemde hic degil , uzerindeki baski artacak , o kadar farkli dusunuyorlar ki bizden iyi bir isi bile olsa geceleri uykusu kacacak ya isten cikarsam ya para kazanamazsam diye , yok benim esim yapmaz demeyin ,gordugum hemen hemen tum erkekte baba olunca binen sorumluluk yuzunden bir kafayi yeme durumu oluyor
İnsanlarin size erken demesinin sebebi de bu , evlilige alistiktan sonra bebek yapmak o bebegi daha iyi kabullenmek ve daha iyi ebevenler olmak demek
Ama siz israrla ayni soruyu sordugunuz icin buyuk ihtimalle buraaki herkesin tecrubesini es gecip bebegi yapip yasayarak ogreneceksiniz :)
Buraya bunları yazmadan önce daha kararlıydım bu nedir yahu06.03.2019: Bebek sahibi olmak istiyoruz ama etraftan tepkiler geliyor erken diye.
07.03.2019: Bebek mutsuzluk mu demek yani?
08.03.2019: Biz ne istediğimizi biliyor muyuz ki?
Başlığı gorunce aklima ilk gelen cevap" ayy olur mu hic tam tersi mutluluk demek" iki cocugum var cok sukur ara ara zorluklari oluyor elbette. Hatta biraz once severken aklima geldi "cok sukur Allahim iyiki varlar olmayan isteyen herkese nasip et" diye. Sogukluga gelince bana gore tam tersi ozellikle kucukken istediğiniz gibi olmuyor caninizin her istedigini yapamiyorsunuz ama ozluyorsunuz bazen eşinizle birbirinizi daha tatli guzel oluyor. Iyiki varlar bazen ucuncusude mi simdi olsa diyorumDiğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?