Bebek mutsuzluk demek mi yani?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sry24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkürler

çocuk yüzünden kavga da ediyorsunuz ama o çocuk sayesinde barışmanızdaki süre saniyelere düşüyor. Biz artık buna "kaşarlandık" deyip geçiyoruz. Kolik sancı sırasında eşimle çok kavga ederdik. Sonra birbirimize sarılıp ağlardık. Şimdi bile Ağlamam geldi hatırlayınca . Belki büyütemeyeceğimizi yada öldüreceğimizi düşünüyorduk. Bana hep özgüven eksikliği gelirdi. Unutulmaz olan o anları birlikte aşmış olmak. Anılar , anılar, anılar... Bu anılar tabiki vazgeçmeden oluşuyor bunu unutmamak lazım.

Bende o yuzden oyle yazdım zaten. Terslemek istememiştim. Yanlış anlasılmıs. Tesekkurler yorumunuz icin

Evet çok zor ama imkansız değil. Bebekli aileler mutsuz değil, sadece tecrübesiz.. onlara yardımcı olmak gerekirken genelde köstek olunuyor. Etrafınızda gerçekten yol gösterecek birileri varsa hayırlısı olsun. Anne ve baba olmak çok ama çok kutsal bir şey.

3 yaşında ve 7 aylık iki çocuğum var, çocuklarım evliliğimize olumsuz yansıması olmadı aksine eşimle aramızda çocuklardan önceye göre daha güzel bir bağ var her anlamda.

Evet çocuk sorumluluk ve bolca uykusuzluk demek ama bu değil ki çocuklu hayat mustuzluk demek. Sadece artık 2 kişilik her istediğini istediğin zaman yapabildiğin bir hayat olmuyor çocuk olunca.

Evet zor , henuz oturmamis evlilikte bebek cok zor cunku erkekler ne kadar cocuk severse sevsin evliligin ilk zamaninda olan bebege hemen alisamiyorlar , baba olmak komsunun cocugunu sevmekle esdeger birsey degil hemde hic degil , uzerindeki baski artacak , o kadar farkli dusunuyorlar ki bizden iyi bir isi bile olsa geceleri uykusu kacacak ya isten cikarsam ya para kazanamazsam diye , yok benim esim yapmaz demeyin ,gordugum hemen hemen tum erkekte baba olunca binen sorumluluk yuzunden bir kafayi yeme durumu oluyor
İnsanlarin size erken demesinin sebebi de bu , evlilige alistiktan sonra bebek yapmak o bebegi daha iyi kabullenmek ve daha iyi ebevenler olmak demek
Ama siz israrla ayni soruyu sordugunuz icin buyuk ihtimalle buraaki herkesin tecrubesini es gecip bebegi yapip yasayarak ogreneceksiniz :)

BEbegimiz olaun istiyoruz ve bu ay bellş bi ihtimal olabilir.. burada bunları okuyunca olma ihtimalinden bile korkar oldum ben.. bu ay hamile degilsem emin olun bekleyecegim yani ciddi anlamda kafam karıstı ve korktum

Milletin öyle bi lafı var aman çocuk yapmayın hayatinizi yaşayın bi halbuki evde oturanada o laf calisanada o laf sakız etmişler ağızlarına 26 yaşındayım biri 5 diğeri 2 yaşında iki çocuğum var hiçte mutsuz değiliz hamileyken universiteydim hatta bazı erkekler mutsuzlugunu çocuğa atıyor bence yok çocuk olunca cinsellik hayat bitti yok Kilo aldım yok bakimsizim esinizle ve sizle alakali bir durum bu. Esinize guvenmiyorsaniz bu konuda ve sizde çocuk yaptım gezemiyorum filan diyecekseniz hiç yapmayın uzuluyorum öyle çocuklara. Ben heryere gidiyorum iki çocuğum la engel filan değil cocuk

06.03.2019: Bebek sahibi olmak istiyoruz ama etraftan tepkiler geliyor erken diye.
07.03.2019: Bebek mutsuzluk mu demek yani?
08.03.2019: Biz ne istediğimizi biliyor muyuz ki?
Buraya bunları yazmadan önce daha kararlıydım bu nedir yahu okudukca kafam karıstı sadece bu herkes o kadar şikayetci ki

Biz çocuk olduktan sonra daha çok bağlandık 2 kızım var. Eşimle çocuksuz dönemde kıyasla daha anlayışlı ve daha yakınız
Öyle bazılarının dediği gibi çocuk için yatak ayırma cinsel ilişkide kopukluk vs olmadı. Sanırım kişide kişiye değişiyor. Ha tek sorunum var kızlarım çok yaramaz. Her an her delikten çıkarlar çok yoruluyorum ama eşimle bi sıkıntımız yok çok şükür. Hiç bekkeme bile ne kadar erken olursa o kadar gğzel oluyor

Başlığı gorunce aklima ilk gelen cevap" ayy olur mu hic tam tersi mutluluk demek" iki cocugum var cok sukur ara ara zorluklari oluyor elbette. Hatta biraz once severken aklima geldi "cok sukur Allahim iyiki varlar olmayan isteyen herkese nasip et" diye. Sogukluga gelince bana gore tam tersi ozellikle kucukken istediğiniz gibi olmuyor caninizin her istedigini yapamiyorsunuz ama ozluyorsunuz bazen eşinizle birbirinizi daha tatli guzel oluyor. Iyiki varlar bazen ucuncusude mi simdi olsa diyorum

Buraya sonuçta derdi olanlar yazıyor ben çocuklarım olduğu için çok mutluyum iyiki varlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…