Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek mi var?
- Konu Sahibi Finnuk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Bugun adet gunum bende hamile oldugumu hisediyorum yada hisetmek istiyorum insaAllah vardirrr.Bu ay reglime az kaldi ama icimde bi telaş bi telaş acaba bebek mi var diye düşünen arkadaslarimmmm gelin birlikte bekleyelimmmm heyecanlaaaa
Benimde cumartesi günü canim ama bel agrim akintim kasik agrim cok fazla gecikince hemen bi idrar testi patlaticam.sende belirtiler var mi?Bugun adet gunum bende hamile oldugumu hisediyorum yada hisetmek istiyorum insaAllah vardirrr.
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Valla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksanaBenimde cumartesi günü canim ama bel agrim akintim kasik agrim cok fazla gecikince hemen bi idrar testi patlaticam.sende belirtiler var mi?
Eklentiler
Ikinci cizgiyi farkedemedim ben ama adet gunun bugun ya 2 gun falan gecsin tekrarla sonrada bi kan testi yaptır canim.bende pazar gunu yapcam.umutlanmak istemiyorum ama iste insaniz yani oluyo heyecan.Valla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksana
- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ikinci çizgi görünüyo bence kan testi yaptir.. hayirlisi olsun inşaallahValla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksana
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
valla cnm ben 1 hafta kala yaptimm varsada cikmaz dediler bosuna yapmisim.en dogrusu adet geciminde yapmakIkinci cizgiyi farkedemedim ben ama adet gunun bugun ya 2 gun falan gecsin tekrarla sonrada bi kan testi yaptır canim.bende pazar gunu yapcam.umutlanmak istemiyorum ama iste insaniz yani oluyo heyecan.
Evet gecikince yap sende inssss pozitif cikar.kac aydir deniyosunuz canimvalla cnm ben 1 hafta kala yaptimm varsada cikmaz dediler bosuna yapmisim.en dogrusu adet geciminde yapmak
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Valla cnm benim hikaye uzun biraz 4 yilik evliyimmm evlendigim gunden drlardayimmm bi turlu olmadi ikitane rahim filimi cekildiii catlama iyneleri koldan bacaktan neyapiyosak olmadii sonra Antalya vitale hastanesine gitim t rahim oldugumu soyledi ameliyat olmam lazimmis rahim duzeltme ameliyati oldum okadar mukenbel dr denk geldim kii bana 8 ay icerisinde hamile kalabilecegimi soyledi ameliyatn 6 sonra hamile kaldimm 4 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Buda kurtajdan sonraki 2 adtim olacak anlayacagin gec buldum tez kaybetim ama InsaAllah bu ay vardirda biraz olsun yuregime su serperEvet gecikince yap sende inssss pozitif cikar.kac aydir deniyosunuz canim
Cok gecmis olsun canim.zor zamanlar gecirmissin ama feraha cikmissin.inss bu ay umdugunu bulursun.unutmayalim allah dogru zamani bizden daha iyi biliyordur.allahim bizede o mutlulugu yasatsin bebis haberlerimizide burdan ogrenelim inssssssssValla cnm benim hikaye uzun biraz 4 yilik evliyimmm evlendigim gunden drlardayimmm bi turlu olmadi ikitane rahim filimi cekildiii catlama iyneleri koldan bacaktan neyapiyosak olmadii sonra Antalya vitale hastanesine gitim t rahim oldugumu soyledi ameliyat olmam lazimmis rahim duzeltme ameliyati oldum okadar mukenbel dr denk geldim kii bana 8 ay icerisinde hamile kalabilecegimi soyledi ameliyatn 6 sonra hamile kaldimm 4 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Buda kurtajdan sonraki 2 adtim olacak anlayacagin gec buldum tez kaybetim ama InsaAllah bu ay vardirda biraz olsun yuregime su serper
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
insaAllah cnm sen nekadardir bekliyosun cnmCok gecmis olsun canim.zor zamanlar gecirmissin ama feraha cikmissin.inss bu ay umdugunu bulursun.unutmayalim allah dogru zamani bizden daha iyi biliyordur.allahim bizede o mutlulugu yasatsin bebis haberlerimizide burdan ogrenelim inssssssss
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Rabim gonlune gore versin cnmmm insaAllah hamissizdir:)Bende 14 aylik evliyim 10 ay ilacla korundum.daha ilk ay korunmasiz.ama cok heyecan yapiyorum.ilk ay cok cok zor ama yinede icimde bi kipirtilar ya varsa diye
Inssss sonucu burdan paylasalim olurmuRabim gonlune gore versin cnmmm insaAllah hamissizdir:)
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Olur cnmmInssss sonucu burdan paylasalim olurmu
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Bende 14 aylik evliyim 10 ay ilacla korundum.daha ilk ay korunmasiz.ama cok heyecan yapiyorum.ilk ay cok cok zor ama yinede icimde bi kipirtilar ya varsa diye
Dizilerde hemen herkes hamile kalıyor ama biz de öyle olmadı benimde 3. ay olacak bu ay daha dün bitti mens im inofolic( yumurta olgunlaşmada kullanılan folik asit ) kullanıyorum bakalım bu ay nolacak.
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34