Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek mevlütünde bebek figürlü şekerler yerine ne yaptırılıp dağıtılabilir?

çiçek64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
807
4
118
42
Diğer
merhaba kızlar aralığın ilk haftası doğum yapıcam ve hastanede ve bebek mevlütünde dağıtmak üzere ufak hediyeler yaptırmak istiyorum. şu bebek figürlü şekerler ve lavanta keselerinden artık yorulduk evde bin tane koyacak yer yok ben daha kullanışlı bir şeyler istiyorum ama aklıma gelmiyor varmı farklı fikirleri olan?

anahtarlık yaptırabilirsiniz ya da hazır alabilirsiniz herkeste kullanmış olur böylelikle şimdiki aklım olsaydı bende öyle yapardım :))

küçük küçük çerçeveler alabilirsiniz , bebek şekeri için toptan malzemeler satan yerlerde oluyor : )

canım ben kızıma 1 yaş günü için gelen misafirlerimize dağıtmak üzere magnet yaptırdım sen de yaptırabilirsin..

ben herkese kucuk dua kıtapları almıstım ıcersınede oglumun ısmını ve dogum tarıhını yazmıstım yanında tulbent ince corap koymustum, dogumda bebek sekerlerı vermıstım herkese zaten bu yuzden bunu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…