Bebek İkinci El bebek Mevlütü

ferbues

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
55
14
30
kizlar elimde. oglusumun bebek mevlidinden kalan 20 adet yasin serif. 20 adet seker kulahi ve 20 adet canta var 150 tl ye mal oldu bana ama düşünen olursa 100 tl ye birakicam.ekte foto var tek yapmaniz gereken uzerindeki isim etiketi kısmına kendi oğluşunuzun isimli etiketini bir büyük kirtasiyeciden cikarttirmak...

kizlar elimde. oglusumun bebek mevlidinden kalan 20 adet yasin serif. 20 adet seker kulahi ve 20 adet canta var 150 tl ye mal oldu bana ama düşünen olursa 100 tl ye birakicam.ekte foto var tek yapmaniz gereken uzerindeki isim etiketi kısmına kendi oğluşunuzun isimli etiketini bir büyük kirtasiyeciden cikarttirmak...
ek yapmamışsınız. resim görme şansımız varsa iyi olur

IMG-20171222-WA0004-1.jpg
IMG-20171222-WA0004-1.jpg Canim suan isteyim bunun aynısı. Sana sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim :)

ismi melih emre mi olacak yavrunuzun. size bir kac etiket tasarlayabilirim. bebek hediyeleriniz icin ya da bu setin üzeri icin almayı düşünürseniz

ismi melih emre mi olacak yavrunuzun. size bir kac etiket tasarlayabilirim. bebek hediyeleriniz icin ya da bu setin üzeri icin almayı düşünürseniz
Melih Emre ilki, şimdiki kız. Nasipse Alisa Nil olacak =) çok fazla erkek dünyaya getiren arkadaşım var onlara göstermek için istemiştim.

benzer bişey kızım için istersem maliyeti ne olur (kişi sayısı 20-25 arası düşünüyorum) baby showerda ama özellikle Allah ismi geçen bişey istiyorum Yasin-i şerif çok kafama yattı düşünmemiştim hiç

Alisa bayildim ismine :) sağlıkla kucaginiza alirsiniz insAllah... isim etiketli bir seyler mi istiyorsunuz ?? kiziniza özel etiket mi yapayım

Alisa bayildim ismine :) sağlıkla kucaginiza alirsiniz insAllah... isim etiketli bir seyler mi istiyorsunuz ?? kiziniza özel etiket mi yapayım
öncelikle teşekkürler =) herkes sağlıkla kucağına alsın evladını inşallah.
yok ben aynı bu şekilde yasin ve çantasını istesem ne kadar olur. sadece etiket değil yani

Screenshot_2017-12-26-14-56-54.png 15 gün önce verirseniz iyi olur. böyle temsili bir etiket yaptım sizin icin nasil isterseniz hazirlarim cok şık oluyor :KK66:

Screenshot_2017-12-26-14-26-24-1.png babyshower icin boyle setler de yapabilirim. farklılık arayanlarin tercihi :) 25 tanesini 100 tl ye yaparim size yine etiket tasarimli:)

icinde dus jeli ve lif var cok farkli ve moda olan ürün bu. siz karar verin ikiside hoş ürünler sevgiler :)

Doğuma az kaldı ne düşünüyorsunuz mevlid için:)
mevlüt için Allah lafzı olan kokulu taş sipariş ettim. Baby shower şekerliklerim de hazır. Bir tek hastanede dağıtacağım ürünler kaldı. karar veremedim. hiç görülmemiş bir şey istiyorum ama yaratıcılık sıfır bende

X