Bebek mevlidi

Ssyars

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
50
8
6
28
Arkadaslar merhaba.. Ben 25 haftalik hamileyim dogumum kismet olursa agustos başı temmuz sonuna denk geliyor. Kayinvalidem tutturdu bebege 40 mevlidi yapalim istemedigimi soyledim ama dun aglamis etmis istemiyolar diye onun uzerine gorumcem aradi esime bi karar ver abi annemi uzmeyin gibi seyler soyledi.Aslinda cok iyiler beni cok sever ustume duserler fakat ben el.kadar bebegi kalabalığa sokma taraftarıdegilim heleki virus varken. Kayinvalidem hevesli ama sonucta 3.torunu ilk torunu değil biraz fazla müdahele ediyor gibi hissettim,ve biraz inada bindirdim o istedikce ben olmicak dedim ama kararlarima saygi duymamasi beni sinirlendirdi. Birde herseyi gorumceme söylüyor oda beni arayip akil veriyor esim zaten sessiz sakin bi adam arada kaliyor napicam sizce abartmis miyim

Bu arada mevlid konusu kapandi yani sanirim yapilmiycak ve benim ilk cocugum surekli de yok söyle simarticam yok boyle simarticam ben dogsun filan diyo ilk kiz torun ondan boyle heycanli ama bundanda rahtsız olmaya basladim abartiyor muyum

Abartmamissin tabiki asla kabul etme bebek gormeye de kimse gelmesin.

Abartmamissin tabiki asla kabul etme bebek gormeye de kimse gelmesin.
Evet bende öyle istiyorum ama oyle herseye hayir diyen bi tip degilim kaynanam cok iyidir ama mudaheleyi cok sever. Onlar agustos eylule kadar virus gecer zannediyorlar o yuzfen istiyorlar nasil bir yol izleyecegin

Evet bende öyle istiyorum ama oyle herseye hayir diyen bi tip degilim kaynanam cok iyidir ama mudaheleyi cok sever. Onlar agustos eylule kadar virus gecer zannediyorlar o yuzfen istiyorlar nasil bir yol izleyecegin
Gecmez o zamana el kadar bebegi de kendini de riske atmaya gerek yok. Madem iyi biri anlayisla karsilasin. Benim bebekler nerdeyse 10 aylik oldu hala mevlut yapmadim zorunlu bisey degil sonucta. Kaynananiz simartma konusunda da hevesli olabilir ona bisey diyemem benimde 2 oglum 1 kizim var kiz evladin tabi tadi bi baska oluyomus varsin sevgi konusunda simartsin

Evet zorunlu olmadigi icin istemiyorum ama tutturdu bi mevlid yaji yapmayalım dedim diye ağlayıp olay cikartnis resmen şaka gibi. Ben bugunden itibaren arama mesafe koymayo dusunuyorum com icli disliydim o yuzden boyle oldu benim annem yok o oz annemgibi sever beni o yuzden herseyime de karisir. Belki mesafe koydugum zaman az da olsa duzelir. Karismaz etmez hiçbirseye ne bilim ,

Annene Allah rahmet eylesin. Iyi niyetinden karisiyosa kaynanan yani fesatlik yoksa mesafe koyma sonucta en ufak seyde ona ihtiyacin olacak ki dogumunda var. Sen tatli dille anlatmaya calis

Annene Allah rahmet eylesin. Iyi niyetinden karisiyosa kaynanan yani fesatlik yoksa mesafe koyma sonucta en ufak seyde ona ihtiyacin olacak ki dogumunda var. Sen tatli dille anlatmaya calis
Tesekkur ederim yok kotu niyetli degil aglamasina sasirdim sadece , benimkimsem yoktu beni prensesler gibi gelin yapti hakkini yiyemem parasi yokken bile borca girdi 2 milyarlik alış-veriş yapti uzerime o konularda cok ananctir. Yani besiye filam cekti hep beni ilk aylarimda yemek yedirdi evde besledi. Severim ama 60 yasinda nede olsa yasli söyleniyor istiyor emrivaki yapıyor fikrimi almıyor, herseyine tamam dedigim icin bunada tamam diyecegimi saniyor bide 24 yasindayim yasimda kucuk o yuzden boyle yapıyor. Hevesli heycanli anlıyorum ama hormonlardan dolayi bende biraz takiyorum. Virusten dolayo istemiyorum dedigim zamanda daha dune kadar hastaneye kontrole gidiyordun virusu hice sayip diyolar sonucta benegin komtrolu gitmemlazim ay cok derdim varcokk

Bebegin kontrolu icin sart gitmen ama mevlut icin eve insan yigman sart degil. Hastaneye gider gelir dezenfekte olursun. Eve gelen onca insanin nefesi her yeri ellemesi ayri bi olay bunlarin her ince ayrintisina kadar anlatman lazim. Aglamistir belki ama inanmazdim ben olsam. Belki gorumceniz abartiyo yada duygu somurusu icin abartilmis olabilir

Aynen oyle bende toylugumdan dolayi cok gec goruyorum herseyi iste hep yaptklari iyilil gozumun onume geliyor ve susuyorum. Esimjnde hatasi var cok fazla karışmıyor ama artik dedigim gibicizgimi koyucam. Tesekkur ederim

O cizgiyi fazla kalin tutma derim onca iyiligi var diyosun aranizda iyi belli ki. adin durduk yere kotu geline de cikmasin. Alttan alta ince ince isle bi anda sert duvar gibi olma.

O cizgiyi fazla kalin tutma derim onca iyiligi var diyosun aranizda iyi belli ki. adin durduk yere kotu geline de cikmasin. Alttan alta ince ince isle bi anda sert duvar gibi olma.
Umarim becerebilirim dedigim gibi cok yumusak bi insanim.. Gorumcem neden herseye karisiyor onuda anlamadim. Hangikayinvalide mevlit olayina bu kadar karisir var mi aranizda böylesi tek ben miyim anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…