• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek mamasi fikiri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben de araştırırken sma veya hipp mamaları içime sindi . Herobaby bilmiyorum ama yine de paylaşayım dedim.

Kızım 11 aylik hipp combiotik kullaniyoruz doğduğundan beri. Benim kizima yaradi. Gaz sorunumuz olmadi. Lif agirlikli oldugu icin hic kabizlik yasamadik ek gıdaya gectigimizde bile. Hatta biraz pahali oldugu icin 8. Aydan sonra yine hipp in urettigi bimde ve e bebek te satilan bebivita yi da donusumlu olarak kullanmaya basladik.

Hipp ve sma candır.sma yılların maması
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Back