• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kusması

Reflü yatağında yatıyor, emdiği için de kucağımda hafif eğimli pozisyonda tutuyorum zaten.
Bizim olayımız ayağa kalkınca oluyor, gaz çıkartalım diyoruz pat kusmuş oluyor.ya da sıkılıp ağlıyor kucağa alıyoruz pat kusuyor..
Hemen kaldırmayın 5 dk bekleyin bebek oturur pozisyonda yavascana kaldırın be mama ile besliyorsanız az az verin atıyorum 20 cc olarak verin

Fazla yiyorlardır genelde ek gıdaya başlayınca geçiyor . Fışkırır tarzda değilde sorun değil .

O fazla içtiğinden olur. Çıkarması iyi bişey boğulmasın yan yatırın. Ek gıdaya geçince biter bizim öyleydi. Birde sürünmeye başlarsa
Merhaba hanımlar,
Bebeğim 3,5 aylık. Beslenme sonrası beyaz çökelek tarzında hafif kusmalar oluyor. Bu ne zaman son bulur? Bebeğimin herhangi bir alerjisi, reflusu yok.

Merhaba hanımlar,
Bebeğim 3,5 aylık. Beslenme sonrası beyaz çökelek tarzında hafif kusmalar oluyor. Bu ne zaman son bulur? Bebeğimin herhangi bir alerjisi, reflusu yok.
Çökelek tarzı kusmada sıkıntı yok bu durum bebekten bebege değişiyor oğlum 6-7 aylık olana kadar kusuyordu benim yaşayıp göreceksiniz

Bende emzirme bitince son buldu emmek istemiyordu zaten sonrada fışkırarak kusuyordu. 6. Ay bıraktım kusması da bitti. Çökelek ise iyi zaten herhangi bir sıkıntı olmaz her bebekte oluyor. Sağlıklı beslendiğini sindiriminin iyi olduğunu gösteriyor. Kusmasa sıkıntı olurdu emin olun. Bazı bebeklerin boğazında kalıyor mazallah.

Back