• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kulak enfeksiyonu iltihabı ateş

Zeynep123_

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
24
11
38
53
22 aylık doktor kulak enfeksiyonu dedi ama 1 haftadır ateşi var 38in altında ama bi düşüyor artıyor ağrı da yok sadece ateş var biraz. antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyor normal mi ateş

Antibiyotik kullanıyorsanız bir haftadır artık ateş yaşamamanız gerekir diye düşünüyorum en doğrusunu doktorunuz bilir benim oğlum küçükken kulak enfeksiyonundan hastanede yatmıştı Allah muhafaza ben doktorumuza evde kullanıp geçmez mi demiştim menenjite çevirebilir demişti. İğne verilse daha çabuk iyileşirdi belki yavrunuz da. Çok geçmiş olsun.

Antibiyotik kullanıyorsanız bir haftadır artık ateş yaşamamanız gerekir diye düşünüyorum en doğrusunu doktorunuz bilir benim oğlum küçükken kulak enfeksiyonundan hastanede yatmıştı Allah muhafaza ben doktorumuza evde kullanıp geçmez mi demiştim menenjite çevirebilir demişti. İğne verilse daha çabuk iyileşirdi belki yavrunuz da. Çok geçmiş olsun.
1 haftadır ateşi var ama 2 gündür antibiyotik kullanmaya başladı o yüzden mi etki etmedi acaba

1 haftadır ateşi var ama 2 gündür antibiyotik kullanmaya başladı o yüzden mi etki etmedi acaba
İki gün azmış o zaman bir iki gün daha devam ederse ateş kontrole götür bence. En azından şurup olarak bile antibiyotik ilerlemesini önler şu aşamada içini ferah tut

Sağolun inşallah düşer 3 hafta önce de Ateşli havale geçirdi o yüzden korkuyorum

Sağolun inşallah düşer 3 hafta önce de Ateşli havale geçirdi o yüzden korkuyorum

Back