Bebek kiyasi

Aaa bizede mi zararlı rezene

Söylüyor ama ısrarla yap diyor mu sadece lafta mı? Burdan anlayamayız nasıl bir kıyaslama olduğunu. Rahatsız edici mi değil mi bilemem. Ama siz takmayın dedikçe her çocuk farklıdır deyin geçin

Çok büyütüyorsunuz
Konu eltinizin çocuğu olduğu için ve kv dahil olduğu için takıyorsunuz.
Komşu yada arkadaş çocuğu olsa alınmazsınız hata sizde sorardınız şu ayda ne yapiyordu, bu ayda ne öğreteyim diye
Sizde alın sizde verin derken kötülüğüne dememiş kadın, kv deliğin şanındadır akıl vermek, bilmediği konular hakkında fikir vermek. Özellikle onların zamanında farklıydı herşey bebeğe oyuncak, kitap falan hiç almamışlardır belirli bir yaşa kadar o yüzden değişik geliyordur. Kendi bilmiyor ya, sizide bilmiyor sanıyordur.
En geç bebeler 2-3 yaşına gelince biter
Kafaya takmaya değmez kısacası

Yorumunuza şaşırdım açıkçası bana bizzat doktorum önerdi rezeneyi. Size de doktorunuz mu söyledi?
Ben rezenenin zararlı olduğunu duymuştum daha önce onun üzerine biraz araştırma yaptım. İçmemeye karar verdim. Bebeğime zaten vermiyorum.
Şurdan okuyabilirsiniz örnek olarak
Login • Instagram

valla kötü niyetli olmasa da hoş değil. en basitinden düşüncesizlik. bir iki kere ben biliyorum siz dert etmeyin temalı susturutrsan daha da konuşmaz diye düşünüyorum.

Bence dalga gec birkac dedigiyle susar.Yukarda bi arkadas örnek vermis benimki 100 mt kosuyor diye.Ben de rahatsız olurdum acikcasi.En basit seylerin aklım yokmuş gibi söylenmesinden.

Çocuklara yapılan en büyük kötülüklerden biri de kıyaslamadır. Bazıları ne olacak ki demiş ama bunun sonu gelmez. Okula başlayınca da derslerinde kıyaslanırlar. Zayıf olan çocuk ezik psikolojisi altında kalabilir ve bu da özgüven sorunu demek. Tatlı dille anlatın bence yapmamasını ama belli yaşa gelmiş insanlar zor değişir.

Ben rezenenin zararlı olduğunu duymuştum daha önce onun üzerine biraz araştırma yaptım. İçmemeye karar verdim. Bebeğime zaten vermiyorum.
Şurdan okuyabilirsiniz örnek olarak
Login • Instagram

Tabi siz bilirsiniz, yanlış anlaşılmak istemem ama instagramda okuduğum tanımadığım birinin yazısından ziyade kendi doktoruma güvenmeyi tercih ederim

İnsanların beyin ütüsü asla bitmiyor, herkes her şeyi biliyor her şeye yorum yapıyor. Akrabaları yılda bir kez görüyorum her şeye yorum yapıyorlar, her şeye akıl veriyorlar sanki benim beynim yok Kabalık olmasın diye ses etmiyorum ama bir gün haykırıcam artık size mi sordum diye

Tabi siz bilirsiniz, yanlış anlaşılmak istemem ama instagramda okuduğum tanımadığım birinin yazısından ziyade kendi doktoruma güvenmeyi tercih ederim
Örnek olarak verdim onu zaten, instagram yazısına güvenip inanmadım. Tabi ki doktorunuza güvenmekte özgürsünüz.

İyi niyetli kötü niyetli kv anlamak burdan zor. Durumdan rahatsızlık olmuşsunuz önünü alın bu şekilde alıştırmayin. Kiyasladigi zaman her çocuk bir olmaz hepsi farklıdır deyin sürekli. Yeni annesiniz enerjinizi aşaya cekmeyin

Okuyunca ben daraldım bacım yaa. Eeeeh yeter diyesim geldi kvye.

Tavsiyeleri dinleyebilirsiniz ama kıyaslamalarıma müsaade etmeyin.
Bazı şeyleri iyi ki dinlemişim diyorum ben de. Çünkü doktor kayınvalidemle annemin söylediği şeyleri yap dedi kaç kere.
Açık açık söyleyin bugün benim için sorun yok sonuçta gelişimleri farklı olacak anne ama anlamaya başladıklarında çocuklar için kötü olur. Bazı durumda onlarınki ileride olacak bazı durumda bizimki.

Benim bahsettiğim bebeğim büyürken saçma bir kıyaslama iiçinde mi olacak hep. Gelişinmm kıstası diğer bebek mi olacak ben bundan hoslanmoyrium

evet bu kıyaslama ömür boyu devam edecek , boyu , kilosu, konuşması konuşmaması , eğitim hayatı , giyimi ,zevkleri ,

bir kere önünü kesmezseniz bunu hep yapacaklar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…