- 2 Ağustos 2013
- 35.172
- 106.867
Aaa bizede mi zararlı rezeneİki torunu birbirinden eksik kalmasın istiyor gibi geldi bana. Eltinden bir şey duyunca aaa x de yapsın bebeğe diye düşünüyordur muhtemelen. Güzelce anlatabilirsiniz ben de şunları şunları yaptırıyorum böyle okudum doktoru böyle dedi vs.
Bu arada sakın rezene vermeyin bebeğe, zararlı. Hatta siz de içmeyin naçizane.
Bu arada sakın rezene vermeyin bebeğe, zararlı. Hatta siz de içmeyin naçizane.
Ben rezenenin zararlı olduğunu duymuştum daha önce onun üzerine biraz araştırma yaptım. İçmemeye karar verdim. Bebeğime zaten vermiyorum.Yorumunuza şaşırdım açıkçası bana bizzat doktorum önerdi rezeneyi. Size de doktorunuz mu söyledi?
Bir faydası olmadığı ispatlanmış. Toksit etki yapabileceğine dair çalışmalar var. İçmesen daha iyi.Aaa bizede mi zararlı rezene
Hmmm anladım. Ben hiç araştırmadım süt için için öneriyorlar ya ordan biliyordum. Dikkat ederim bendeBir faydası olmadığı ispatlanmış. Toksit etki yapabileceğine dair çalışmalar var. İçmesen daha iyi.
Ben rezenenin zararlı olduğunu duymuştum daha önce onun üzerine biraz araştırma yaptım. İçmemeye karar verdim. Bebeğime zaten vermiyorum.
Şurdan okuyabilirsiniz örnek olarak
Login • Instagram
Örnek olarak verdim onu zaten, instagram yazısına güvenip inanmadım.Tabi siz bilirsiniz, yanlış anlaşılmak istemem ama instagramda okuduğum tanımadığım birinin yazısından ziyade kendi doktoruma güvenmeyi tercih ederim
Okuyunca ben daraldım bacım yaa. Eeeeh yeter diyesim geldi kvye.Merhabalr 7 ay 20 günlük bebeğim var eltimin de bizimkinden 4 ay büyük bebeği var.. Tabi ikisi de kız olunca bir de yaşıt olunca karşılaştırmalar kıyaslar oluyor kvalide tarafından . Daha el kadar bebegimi eltimin bebeğiyle kiyaslamalarindan hic hoşlanmıyorum. Ya da o bu aylarda bunu yaptı bu da yapsı. Şimdi kvalodem onların yanından bize geldi. Geldiğinden beri bebeğime alkış yap alkış de fln diyor.onkarinki diyormuş bu aylarında bi yürütme çabaları vs.
Her bebek kendine özgüdür gelişimi bireyseldir.birinin 9. Ayda yaptığını diğeri 11. Yada yapabilir yanı
Onlar şunu suju yediriyirmus he sabah rezene veriyormuş fln fln
Bir de bebeğim biz dışında herkesi yabanciliyor sonra alışıyor. Cana yakın değil diyor..
Yanı benim bebeğim için tek kıstas onların bebeği. Geçen gün kvalide patik görmüş onun ayağında yok sizinkine de patik alalim fln. Yine geçen onların ordan bizi aradı bebeğe kitap alın siz de. Bize hep bi akIl verme onlarda ne gördüyse siz de yapın deme çabaları.. ben de bildigimi yaoiyirum.
Eşim bebgkkiz hakında bir şey diyorsa muhakkak kvalide demiştir bunu diyorum esime de kiziyrom.
Yine de sinir oluyorum bu duruma
Benim bahsettiğim bebeğim büyürken saçma bir kıyaslama iiçinde mi olacak hep. Gelişinmm kıstası diğer bebek mi olacak ben bundan hoslanmoyrium