Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim bebeğimin kiyafetlerini dalan sabun tozu ile kısa programda yıkadım çift durulama yaptım.yumuşatıcı kullanmadım. Ama az deterjan mi koydum bilmiyorum ütüledikten sonra hiç koku kalmadı. Ayrıca kıyafetlerden yıkandıktan sonra bile birsuru pamuk çıktı pamuk tozu oldu heryer. İçime hiç sinmedi.bu olay sadece bende mi oluyo sizde de oldu mu
Bende 2 gün önce yıkadım dalan sabun tozuyla.. 1 çay bardağına yakın koydum. Kısa programda yarım saat yıkadım. Pamuk falan olmadı hiç.. kokusu da yok..
yani bebeginizde alerji sorunu olmadikca bu tur deterjanla gerek oldugunu dusunmuyorum.
ben oglumda ozel olarak bisi almadim kiyafetlerini ayri yikardim ama ayni deterjani kullanirdim hic hir problem yasamadim.
Bebek yıkama programı yokmu makinanızda ? birde ben ilk kıyafetleri eşyalarını 60° de yıkadım ne olur ne olmaz.
Ben toz deterjan olarak almadım dalinin sıvı deterjan olarak aldım yıkadım ve kokusu birazcık var. Dalin Toz deterjanlar vs beebgin kıyafelterini yapış yapış gibi yapabiliyormuş o yüzden çevremdeki kullananlar önermedi. Birde kıyafetlerini tek tek paketledim tozlanmasın bebeğim mikrop kapmasın diye. Senin dogumuna çok var neden şimdiden yıkadınki ? Tozlanır mikrop kapabilir bence sende herşeyini paketle.
Ssuzans
Size tavsiyem toz değil, sıvı kullanmanız. Tozlar kalıntı bırakabiliyor. Yumuşatıcı kullanmayın bence de çünkü yumuşatıcı çamaşır üzerinde kalıyor. Bi da bebeğinizin teniyle temas etmesi demek..
Diger taraftan deterjan içerisinde parfüm, paraben, alkol, sls gibi maddelerin olmamasına dikkat edin. Bunlar bildiğiniz zehir..
Ayrıca koku kalmaması daha iyi.. Bebek tenleri gayet hassas oluyor..
Bebek yıkama programı tabiki var ama ilk yıkama için kısa programı kullanmak ve 30 derecede yıkamayı önerdiler. zaten Bebek kıyafetlerinin arkasında hep 30 derecede yıkayın diyor.
Bebek yıkama programı tabiki var ama ilk yıkama için kısa programı kullanmak ve 30 derecede yıkamayı önerdiler. zaten Bebek kıyafetlerinin arkasında hep 30 derecede yıkayın diyor.
Anladım fakat ben korkumdan yüksekte yıkadım ilk çünkü ben enfeksiyon hastasıyım idrar yolu çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu oluyorum veya ilerliyor o yüzden korkumdan herşeyi tertemiz olsun belki hassas nazik olur. Bebiş bu daha tazecik ☺☺☺☺☺