Bebek İkinci El Bebek kitapları- numaralı kaplar arıyorum.

Ledun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
466
357
123
İstanbul
Merhaba anneler, 17 aylık oglum için bebek kitapları arıyorum. Özellikle dokun hisset olanlardan.
Elinde olanlar varsa benimle irtibata geçebilirmi?

bende var birkaç adet şu pearson serisinden olanlar.akşam evde bakayım isterseniz resim gönderirim ya da adını yazarım.

bende var birkaç adet şu pearson serisinden olanlar.akşam evde bakayım isterseniz resim gönderirim ya da adını yazarım.
ben de tam olarak onlardan istiyorum. Çok memnun olurum bana dönüş yapabilirseniz. Kaç tane var acaba elinizde? ve fiyt olarak ne düşünüyorsunuz?

uzun süredir kullanmadık onları.akşama evde bir bakayım 4 tane tam serisinden olacaktı.ama bir kontrol edeyim eksik sayfa vs var mı?benim afacan bir zarar vermemişse temizse mesajlaşırız tekrar.makul fiyatta anlaşırız.sorun değil.özelden telefonumu yazdım size.haftasonu bilgisayarı açamam bilginize.

tmmdır. Özellikle gönderdiğiniz son linkteki seriyi en çok begenmiştim.

Arkadasin almayacagi ddiğer kitaplarada ben talibim kızım 16 aylık böyle kitaplar ve Egtici oyuncaklar kartlar vs. Ariyorum

tmm buraya yazarım.eğitici kartlar da var.yalnız haftasonu bsayar açmam.ptesi yazarım resim atarım.

[QUOTEltinyunus, post: 37078779, member: 144613"]tmm buraya yazarım.eğitici kartlar da var.yalnız haftasonu bsayar açmam.ptesi yazarım resim atarım.[/QUOTE]

Tamam cok sevinirim Allah razi olsun tabiki öncelik ilk taleb edenlerindir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…