Bebek kilosundan dolayi sezeryan

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Merhaba herkese 37+0 da doktorumuza gittiğimizde bebegin kafası 9.77 mm kendisi 3550 idi. Doktorum çatı kontrolü yaptı çatı 4 kiloya kadar müsait değil hatta uyardı zorladı biraz hiç açılma olmadığı için. Çünkü istiyoruz ki kilodan dolayı bu hafta doğum başlasin. 38+0 a kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse 38+4 gibi sezeryan yapalım dedi. Aşağı inmeyen bebeği sancı ile zorla aşağı itmeye çalışmak mantıklı değil ,kafa ile omuz ölçüsü aynı gider takılabilir doğum esnasında, travmatik olmasın 1 hafta sonra 4 kiloya yaklaşmış olabilir o yüzden sonrasına sezeryan plânlarız dedi. Doktoruma güveniyorum ama ne bileyim öncesinde suni sancı istesem mi yoksa direkt sezeryana tamam mi desem. Çocukta aşağı iniş yok çünkü belki de kafası büyük olduğundan kanala giremiyordur yada kordonu kısadır o yüzden inemiyordur dedi çünkü nst de sürekli 50 60 larda kasılma olmasına rağmen çocuk aşağı inmiyor.. böyle bebek kilosu yüzünden sezeryan olanlar sonradan pişman oldu mu?

lütfen bu tarz konularda ısrar etmeyin dr herşeyin dogrusunu bilir ,
benım kızımda 4 kiloya yakındı ve sezeryan yapıldı ,

Ben 4 kilo normal doğum yaptım ama 2 gün önce ultrasonda 3650 demişti doktorum.ilk doğumum du bebeğim de yırtarak ve yüzünden gelmişti çok dikişim vardı 2 ay oturamadım.siz doktorunuza güvenin sonunu bile bile sancı cekmeyin boşuna direk sezeryan daha mantıklı bence

Ben 4 kilo normal doğum yaptım ama 2 gün önce ultrasonda 3650 demişti doktorum.ilk doğumum du bebeğim de yırtarak ve yüzünden gelmişti çok dikişim vardı 2 ay oturamadım.siz doktorunuza güvenin sonunu bile bile sancı cekmeyin boşuna direk sezeryan daha mantıklı bence

Çok geçmiş olsun size de, doktorumda obdan korkuyor kafa omuz mesafesi eşittir omuz takılırsa diye korkuyor

Back