Çocuk Hastalıkları Bebek kilosu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ceyda4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
138
37
18
25
Kızlar merhaba oğlum 28 Mayıs doğumlu , yanı 3 ay 14 günlük 2 gün önce tartıgımda 6800 gr idi sizce az mi çok zayıf gözüküyor pskolojımı bozdu mıllet gelen giden zayıf diyor , anne sütü yok mama veriyorum

Kilosu iyi canım maşallah benim 5aylik bebeği olan tanıdığım var onun bebeğide 6kiloymus kendisi söylemişti 3aylik bebek kaç kilo olucak zaten 10mu ınsanlar saçmalıyor takma kimseyi

Kilosu iyi canım maşallah benim 5aylik bebeği olan tanıdığım var onun bebeğide 6kiloymus kendisi söylemişti 3aylik bebek kaç kilo olucak zaten 10mu ınsanlar saçmalıyor takma kimseyi
Sorma gelen giden gelişmiyor bu çocuk diyor kafayı yiyorum

Ay şaka gibi bu insanlar vallahi ya. Takmayın kimseyi gayet iyi kilosu. Benim bebeğim de 3 buçuk aylıkken 6900'dü ve doktorumuz 1 ay önde gittiğini söyledi düşünün.

Ay şaka gibi bu insanlar vallahi ya. Takmayın kimseyi gayet iyi kilosu. Benim bebeğim de 3 buçuk aylıkken 6900'dü ve doktorumuz 1 ay önde gittiğini söyledi düşünün.
Ay Başta kayınvalidem yok sütunu verseydin böyle mi olurdu bu çocuk yok bilmem ney hergece ağlıyorum pskolojım alt üst sankı ısteyerek vermedim

Ay ☹☹☹ Başta kayınvalidem yok sütunu verseydin böyle mi olurdu bu çocuk yok bilmem ney hergece ağlıyorum pskolojım alt üst sankı ısteyerek vermedim
Ay hiç takmayın ben anne sütü veriyorum doktor çok iyi demesine rağmen en ufak bi ağlamada aç mı doymuyo mu, daha kilolu bebekler var falan diyor benim kayınvalidem hiç umrumda değil valla ben çocuğumun gelişimine, doktorun ne dediğine bakarım. Yani çocuk 10 kilo da olsa anne sütü de alsa mama da alsa diyecek bişey buluyorlar malesef

Anne sütü mamaya göre daha cok kilo aldırıyor evet ama bazı bebeklerde de mama kilo aldiriyormus. Bebegin kilosu iyi bence doktor da sorun görmediyse takmayın şişko olunca marifet olmuyor o çocuklar büyüdüğü zaman doktor doktor geziyor . Ve isterseniz keyfi olarakta vermezdiniz sütünüzü çocuğunuzu neyle beslediğimiz kimseyi ilgilendirmez
Benim de memelerim küçülmüş güya sütüm azmiymis
dondum dedim ki sütüm az olsa altını boyle doldurmaz
Yani her zaman soyleyecek bir saçmalıkları var takmayın bile

Benim bebeğim üç aylıkken 5400du doktor normal dedi. Her zaman bahane bulacak birşey bulurlar. Sanki kendileri mükemmel kiloda, boyda, karakterde insanlar yetiştirmiş gibi. Hiç takma. Onun annesi sensin sen daha iyi bilirsin. Her kadın Tabi ki bebeğine sütünü vermek ister ama olmuyorsa ne yapalım. Böyle durumlar için mamalar var zaten. Sizin kokunuz yeter ona.

Benim.kizim 9 aya gircek 9 300 millet dinlersem çok saçmalar.kardesimin kızı 6 aylık 11 kilo yani bizim burda cabi içinde olsun yeter derler.kimseyi dinleme...

Şu milleti dinlemeyn ya. Kilolu da olsa ay çok kilolu bu çocuk derler.. bırak kim ne derse desn.. benm bebeğimde gören çok küçük diyor.. e bf çocuk 7 buçuk aylk doğdu ne beklyorlar yani blmem..

Benim de bebeğim 1900 gram dogmustu. Kilo aldirmak icin ugrastim ama sonra akisina biraktim. Her kafadan bir beslenme önerisi cikti ama artik umursamiyorum. İnsallah saglikli olsun butun bebekler. Zayif olsun napalim

Bence 3 ayda 6900 cok iyi.. Benim kizim 3 aylikken 4 bucuk kiloydu. Simdi 18 aylik 9 bucuk kilo. 2800 doğmuştu. Bir ara bende kafaya takar gibi oldum ama sonra kilosuna takmadim. Gelisimi, hareket ve kas gücü cok iyiydi.. 3 aylikken yuz ustunden sirt ustune kendi basina dönüyordu. 7 aylikken koltuklara tutunup yuruyordu. 1 saniye eli kolu durmazdi.. Artik zayif diye söylenen olunca da cok kilo istiyorsanız siz yiyin alin diyorum. Kimseyi ilgilendirmez kilosu. He de geç, bir bebegi annesinden daha cok kimse düşünemez.

O gelen gideni istiklalde sallandirican artık doğum yapmış annelere musallat olma timi ancak böyle dağıtılır
Allah aşkına gerçekten çok merak ediyorum bu time maruz kalmamış bi anne var mı????
Canım asla morelini bozma benim oğlum hep normal sınırlar içerisinde değildi hep alt sınırın biraz altındaydı. Hiç bir sağlık sorunu yok şükür. Bazı bebekler de normal sınırların üzerinde kilolu olur bu onların daha sağlıklı olduğu anlamına gelmiyo

Maşallah bencede çok çok iyi o ay icin üst sınır ne bilemiycm ama fazlada olabilir ..benim ki 8 aylik kilosu biraz az demişti önceki gittiğimizde hemşire o zaman 6aylikti ve seninkinin kilosundaydi 6.900 mu neydi..büyük nasıldı bebekken diye sordu ebe oda öyleydi dedim o zaman buda onu gibi olcak demekki dedi...ben takmıyorum emziriyorum sütüm az farkındayım ama yemeklerden fln veriyorm mama içmiyo içse için daha rahat olcak ama emmek istiyor önemli olan sağlığı ve karnının doymasiçokta zayıf deyip sürekli mamada vermeyin bı tanıdığım saat başı mama veriyodu doktor uyarmıştı obeziteye doğru gidiyor diye

gayet iyi kilosu canim neredeyse 7 kilo kimseyi takma gelen giden vi laf söyler zaten

Ay Başta kayınvalidem yok sütunu verseydin böyle mi olurdu bu çocuk yok bilmem ney hergece ağlıyorum pskolojım alt üst sankı ısteyerek vermedim
zaten insani en sinir edende bu ya kime ne tamam anne sütü alsa iyi olurdu ama olmayınca olmuyor işte bebeginle ilgilen en güzel zamanlarını kendink yipratarak geçirme ben çok pişmanım şimdi o günlerime dönemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…