Sorma gelen giden gelişmiyor bu çocuk diyor kafayı yiyorumKilosu iyi canım maşallah benim 5aylik bebeği olan tanıdığım var onun bebeğide 6kiloymus kendisi söylemişti 3aylik bebek kaç kilo olucak zaten 10mu ınsanlar saçmalıyor takma kimseyi
Ay şaka gibi bu insanlar vallahi ya. Takmayın kimseyi gayet iyi kilosu. Benim bebeğim de 3 buçuk aylıkken 6900'dü ve doktorumuz 1 ay önde gittiğini söyledi düşünün.Kızlar merhaba oğlum 28 Mayıs doğumlu , yanı 3 ay 14 günlük 2 gün önce tartıgımda 6800 gr idi sizce az mi çok zayıf gözüküyor pskolojımı bozdu mıllet gelen giden zayıf diyor , anne sütü yok mama veriyorum
AyAy şaka gibi bu insanlar vallahi ya. Takmayın kimseyi gayet iyi kilosu. Benim bebeğim de 3 buçuk aylıkken 6900'dü ve doktorumuz 1 ay önde gittiğini söyledi düşünün.
Ay hiç takmayın ben anne sütü veriyorum doktor çok iyi demesine rağmen en ufak bi ağlamada aç mı doymuyo mu, daha kilolu bebekler var falan diyor benim kayınvalidemAy ☹☹☹ Başta kayınvalidem yok sütunu verseydin böyle mi olurdu bu çocuk yok bilmem ney hergece ağlıyorum pskolojım alt üst sankı ısteyerek vermedim
Iyide anne sütüde bebeği topaç gibi yapmıyor ki sadece bebek için daha sağlıklı. Eğer mama yiyorsa mama vereceksiniz yapicak bisey yok takmayın ya gayet iyi kilosu daha 3bucuk aylık yaniSorma gelen giden gelişmiyor bu çocuk diyor kafayı yiyorum
O gelen gideni istiklalde sallandirican artık doğum yapmış annelere musallat olma timi ancak böyle dağıtılırKızlar merhaba oğlum 28 Mayıs doğumlu , yanı 3 ay 14 günlük 2 gün önce tartıgımda 6800 gr idi sizce az mi çok zayıf gözüküyor pskolojımı bozdu mıllet gelen giden zayıf diyor , anne sütü yok mama veriyorum
Maşallah bencede çok çok iyi o ay icin üst sınır ne bilemiycm ama fazlada olabilir ..benim ki 8 aylik kilosu biraz az demişti önceki gittiğimizde hemşire o zaman 6aylikti ve seninkinin kilosundaydi 6.900 mu neydi..büyük nasıldı bebekken diye sordu ebe oda öyleydi dedim o zaman buda onu gibi olcak demekki dedi...ben takmıyorum emziriyorum sütüm az farkındayım ama yemeklerden fln veriyorm mama içmiyo içse için daha rahat olcak ama emmek istiyor önemli olan sağlığı ve karnının doymasiKızlar merhaba oğlum 28 Mayıs doğumlu , yanı 3 ay 14 günlük 2 gün önce tartıgımda 6800 gr idi sizce az mi çok zayıf gözüküyor pskolojımı bozdu mıllet gelen giden zayıf diyor , anne sütü yok mama veriyorum
gayet iyi kilosu canim neredeyse 7 kilo kimseyi takma gelen giden vi laf söyler zatenKızlar merhaba oğlum 28 Mayıs doğumlu , yanı 3 ay 14 günlük 2 gün önce tartıgımda 6800 gr idi sizce az mi çok zayıf gözüküyor pskolojımı bozdu mıllet gelen giden zayıf diyor , anne sütü yok mama veriyorum
zaten insani en sinir edende bu ya kime ne tamam anne sütü alsa iyi olurdu ama olmayınca olmuyor işte bebeginle ilgilen en güzel zamanlarını kendink yipratarak geçirme ben çok pişmanım şimdi o günlerime dönemiyorumAyBaşta kayınvalidem yok sütunu verseydin böyle mi olurdu bu çocuk yok bilmem ney hergece ağlıyorum pskolojım alt üst sankı ısteyerek vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?