Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar. 32 haftalik hamileyim bebegin 2.300 gr oldugunu soyledi doktor. fazla kilosu biraz dedi sizin bebekleriniz bu haftalarda kac kilodaydi?
Merhaba arkadaslar. 32 haftalik hamileyim bebegin 2.300 gr oldugunu soyledi doktor. fazla kilosu biraz dedi sizin bebekleriniz bu haftalarda kac kilodaydi?
Ne yiyonuz içiyonuz bişey söyleyin ya 34+3deyim 32 haftalık gözüküyo 1.995 kilosu 1 ay var doğuma nasıl büyütcem ben bu çocuğu gece geldim dr dan habire yediriyolar bana da da yediğim çocuğa mı geçmiyo of ya 2 aydır 1er hafta geriliyo 1 ayda 600 gr almış millet 15 günde alıyo o kiloyu bebek diyolar
Ne yiyonuz içiyonuz bişey söyleyin ya 34+3deyim 32 haftalık gözüküyo 1.995 kilosu 1 ay var doğuma nasıl büyütcem ben bu çocuğu gece geldim dr dan habire yediriyolar bana da da yediğim çocuğa mı geçmiyo of ya 2 aydır 1er hafta geriliyo 1 ayda 600 gr almış millet 15 günde alıyo o kiloyu bebek diyolar
Benimki birazda gebelik sekerinden kaynaklaniyor. Kilosunun önde olmasinida onermiyor doktor cok dikkat etmen lazim diye uyardi beni. Ama genel olarak meyve ve kuruyemis cok yiyorum. Bebegin kilo almasi icin muz kuruyemis ve tahin pekmez oneriliyor genelde.
nst yaptı dün iki kez haraketleri de az haftaya kontrol dedi yatış verebilirmiş benim diğer bebeklerim de küçüktü 2.800 ama bu o kadar olamıcak 1ayda 600 gr anca alıyo
Benimki birazda gebelik sekerinden kaynaklaniyor. Kilosunun önde olmasinida onermiyor doktor cok dikkat etmen lazim diye uyardi beni. Ama genel olarak meyve ve kuruyemis cok yiyorum. Bebegin kilo almasi icin muz kuruyemis ve tahin pekmez oneriliyor genelde.
Tahin pekmez çok yiyoeum ama arttırayım bari valla ne yapcam şaştım herkez ye diye tutturdu yiyom da inşallah çocuğa yarar kilo almakdan korkmuyorum da yiyince tansiyonum düşüyo bayılcak gibi oluyom
Bide boş konuşup üzenler yokmu besleyemdin çocuğu diye zaten stresden uzak dur diyo dr gelde stres olma