Bebek kesesii!

kubrayndr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
82
35
26
Kızlar 4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim doktor kese gözükmedi haftaya pazartesi tekrar gel kese gözükmezse o zaman problem vardır dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi ay geççen ay kimyasal gebelik yaşadığımı anlattım doktor kimyasal gebeliği gebelikten saymıyoruz önemli değil dedi şimdi kafamdada şu oluştu ya kese gözükmezse gözükmezse neden gözükmez diye içim içimi yedi şimdi ben pazartesi ye kadar nasıl beklicem😩

Kızlar 4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim doktor kese gözükmedi haftaya pazartesi tekrar gel kese gözükmezse o zaman problem vardır dedi rahim duvarıda kalınlaşmış dedi ay geççen ay kimyasal gebelik yaşadığımı anlattım doktor kimyasal gebeliği gebelikten saymıyoruz önemli değil dedi şimdi kafamdada şu oluştu ya kese gözükmezse gözükmezse neden gözükmez diye içim içimi yedi şimdi ben pazartesi ye kadar nasıl beklicem😩
Canım rabbim saglıkla ilerletsin. Kese görünmezse dıs gebelik yüzünden görünmez kendim yasadım. Deger yüksek oldugu halde göremiyolarsa bundan süpheleniyolar. Ve deger düzenlide artmıyosa. Ama daha erken gönlünü ferah tut rabbim kimseye yaşatmasın m ❤️

Yarın tekrar kan verimmi sizce geçen hafta çarşamba hamileliğimi öğrendim kan değerim 160.1 di sonra cuma günü kan verdim 461.6 çıktı ondan sonra kan vermedim sizce artışı nasıl

X