Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElBebek karyolası ve müzikli oyuncaklar arıyorum
Canım beşiğe takılıyor hem tekmeleme oyuncağı hemde elleriyle piano çlabilir oturmaya başlayınca.bebeğim severek oynardı.hasarsız.bastığın yere göre farklı nota ve melodiler arada hayvan sesleri çıkarıyr.ışıkları yanıp sönüyor.
Canım beşiğe takılıyor hem tekmeleme oyuncağı hemde elleriyle piano çlabilir oturmaya başlayınca.bebeğim severek oynardı.hasarsız.bastığın yere göre farklı nota ve melodiler arada hayvan sesleri çıkarıyr.ışıkları yanıp sönüyor.
teşekkür ederim ama benim kızım 11 aylık olacak öyle bi beşiğimiz var hatta park yatağımda var biraz büyük bi karyola istiyorum zaten bi sene sonra ondada yatmayacak oda alacağım ama o süre zarfında bi yatağa ihtiyacım var
karyolayı aynı şehirden alırsanız buradan almak mantıklı,ancak farklı bir yerden almaya kalkarsanız kargo çok yüklü olur gibi geliyor bana.hatta bende var bu yüzden satmaktan vazgeçtim.