• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek karti sozleri bilen varmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sezen aksu dinleyerek yazdım ben de hamileyim diye bekliyordum ama değilim doktora gidiyorum yarın yine gideceğim işte 20 gün gecikti adetim hayırlısı bakalım

merhaba canim doitora gittin mi bebis varmi.umarim hamiledirsin:-)
bugün yeniden gittim kan testi negatif çıktı 20 gün geçmişti adetim gecikmesi sonra doktorun yanından çıktım lavaboya gittim adet olmuştum...bu aylık bitti hayaller

bugün yeniden gittim kan testi negatif çıktı 20 gün geçmişti adetim gecikmesi sonra doktorun yanından çıktım lavaboya gittim adet olmuştum...bu aylık bitti hayaller
hmm hayirlisi olsn demek kismet degilmis..bence sen cok kafana taktigin icin yada cok stres yaptigin icin adetin gecikti.en buyuk etken kafanin rahat olmasi aklindan cikart ummadigin anda bi bakmissin hamile kalmissin:)

hmm hayirlisi olsn demek kismet degilmis..bence sen cok kafana taktigin icin yada cok stres yaptigin icin adetin gecikti.en buyuk etken kafanin rahat olmasi aklindan cikart ummadigin anda bi bakmissin hamile kalmissin:)
inşaallah hayırlısıyla canım

Back