• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek karti sozleri bilen varmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

olumune seven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
57
2
98
40
Hollanda
merhaba,,,,,bebegime dogum karti hazirlamak istiyorum,,bildiginiz guzel bebek sozleri yada kisa siirler varmi,,,yardim edebilirmisiniz,,,bu arada dogum karti nedir diye bilmiyenler olabilir,,,,karta kisa bir soz yada siir yaziliyor,,,bebegin kac kilo ,boyu ne kadar,saat kacta dogdugu yaziyor..
gelenlere hatira kalmasi icin hazirlamak istiyorum...yardimlarinizi bekliyorum

Yumuşacık ellerini avuçlarımda buldum
Minicik dudaklarını yanaklarımda
Gözlerini açtın güneşim doğdu
Hayatımın yeni anlamısın bebeğim bunu unutma....

Beğenir misin bilmiyorum bunu şimdi ben yazdım şiir yazıyorum zaten...

benim ikinci bebegim olacak,,,ilk cocugum oglum var ama daha bunun cinsiyeti belli degil...eger bir kac cesit daha varsa okumak isterim onlarida....tesekkurler

ben bu dörtlüğü hemen yazdım konunuzu görünce isterseniz birkaç tane daha yazabilirim

Gül kokulu bebeğim sarılayım sana
Hoşgeldin benim meleğim hayatıma
Küçücük ellerini tutayım gel kollarıma
Gülüşlerini eksik etme gül bana...

Umarım beğenirsin bunu da siizin için yazdım

Ben yine yazarım burdan okursunuz ya da size özel msj atarım doğuma ne kadar var canım

tesekkurler sizede cok zahmet oluyor valla,,,,ben de doymuyorum baska yokmu diye soruyorum daha :)
1.6.2015 dogum o zaman bekleniyor,,,,15.1 ayda da cinsiyetini ogrenecegiz,,,,simdiden tesekkurler
burayada yazabilirsiniz mesajda olur fark etmez siz nasil isterseniz yani

Tamam daha varmış ben buraya yazarım özele de yazarım farketmez cinsiyetini öğrenirsen buraya yaz ona gre de yazarım

Esim benzerim yoktu;esimi buldum benzerimi dogurdum..ben bunu yazmayi dusunuyorum sanada belki fikir olur:) hayirli saglikli dogumlar olur insallah tatlim

Kelimelerle ifade edemem içimdeki cansın,
Sen bundan sonra benim için vazgeçilmez yarsın,
Kanımla canımla ruhumla beslediğim..
Kucağımdaki minicik parmaklar ve sıcak tensin,
Hoşgeldin hayatıma son aşkım,
Oğlum hoşgeldin...

Back