Çocuk Hastalıkları Bebek kakası

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ceyda4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
138
37
18
25
Kızlar merhaba , oğlum fıskırarak kusuyor öyle böyle degıl ama 2 gündür kakası yeşil olmuş sizce neden öyledir , affınıza sıgınarak foto attım bakabılır mısjnız

Eklentiler

• B4EB0755-E1CB-4B17-B3B3-937113332D95.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 159
Kızlar merhaba , oğlum fıskırarak kusuyor öyle böyle degıl ama 2 gündür kakası yeşil olmuş sizce neden öyledir , affınıza sıgınarak foto attım bakabılır mısjnız
Benim oğlum da böyle olmuştu doktora gittim doktor bebeğe özel bağırsak düzenleyici veriyor doktor önerisi olmadan asla birşey kullanmayın bağırsaklarını usutmus yada enfeksiyon sanırım

Ek besinlere geçtiyseniz, evde mayalanmış yoğurt yedirin bir kaç kaşık.

Doktora bir danışın. En azından sağlık ocağını arayıp, aile hekiminiz ya da hemşirenize danışın. Koronavirüs nedeniyle, sizi en uygun şekilde telefonla da yönlendirirler diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

Ek gıda yok 8 gün var 3 aylık olmaya

2 doktorada gösterdim tahlileri çekildi röntgen fln hepsı temiz, ne yapacağımı şaşırdım artık inanin
Bebekler sizin yediklerinizden de etkileniyor ondan da olabilir
İdrar yolu enfeksiyonu yada kulağı da ağrıyır olabilir şapka takın bebeğinize bir süre değişmezse doktor da her şey normal diyorsa normaldir
Benim bebeğimde aşırı kusuyordu zamanla geçti 4. Aya kadar normla çok kusması

Benim sütüm yok cnm mama veriyorum, idrar tahlili temiz çıktı fakat geçen doktor kulak iltihabı olmuş dedi ama öyle ağlayıp zırlamıyor kullagı agrısa ağlamaz mıydı acaba

Benim sütüm yok cnm mama veriyorum, idrar tahlili temiz çıktı fakat geçen doktor kulak iltihabı olmuş dedi ama öyle ağlayıp zırlamıyor kullagı agrısa ağlamaz mıydı acaba
Kafasını sağa sola çeviriyorsa sürekli ağrıyordır

Ağlamaz mı diyorsun eee doktor damla yazmıştı kullandım da
Bebek ağlar da neye ağlar bilinmez ama kulakları için verdiyse geçmiştir dert etme bence doktor normal diyorsa normldir birde hep aynı mama mı veriyorsun değiştirerek veriyorsan. Ondan da olut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…