Benim oğlum da böyle olmuştu doktora gittim doktor bebeğe özel bağırsak düzenleyici veriyor doktor önerisi olmadan asla birşey kullanmayın bağırsaklarını usutmus yada enfeksiyon sanırımKızlar merhaba , oğlum fıskırarak kusuyor öyle böyle degıl ama 2 gündür kakası yeşil olmuş sizce neden öyledir , affınıza sıgınarak foto attım bakabılır mısjnız
Ne enfeksiyonu acaba hayır atesı yokEnfeksiyon olablir yada üşütmüş olabilir ateş varmı?
Burdan cevaplancak bişe değil doktora götürün
Ne enfeksiyonu olduğunu doktor söyler size ancak. Ek gıdaya geçtiyseniz yediklerinden de olabilir.Ne enfeksiyonu acaba hayır atesı yok
Ek gıda yok 8 gün var 3 aylık olmayaEk besinlere geçtiyseniz, evde mayalanmış yoğurt yedirin bir kaç kaşık.
Doktora bir danışın. En azından sağlık ocağını arayıp, aile hekiminiz ya da hemşirenize danışın. Koronavirüs nedeniyle, sizi en uygun şekilde telefonla da yönlendirirler diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.
2 doktorada gösterdim tahlileri çekildi röntgen fln hepsı temiz, ne yapacağımı şaşırdım artık inaninFışkırır tarzda kusma önemli bi doktara gösterin
Kusma icin götürdüğümde tahlillerinde hiç bisey çıkmamıştıNe enfeksiyonu olduğunu doktor söyler size ancak. Ek gıdaya geçtiyseniz yediklerinden de olabilir.
Benim kuzum da tam 9 ay kustu sonra gecti fiskirir tarzda olursa getir demislerdi ondan soyledimİctigi sütü aynı geri çıkartıyor
Bebekler sizin yediklerinizden de etkileniyor ondan da olabilir2 doktorada gösterdim tahlileri çekildi röntgen fln hepsı temiz, ne yapacağımı şaşırdım artık inanin
Benim sütüm yok cnm mama veriyorum, idrar tahlili temiz çıktı fakat geçen doktor kulak iltihabı olmuş dedi ama öyle ağlayıp zırlamıyor kullagı agrısa ağlamaz mıydı acabaBebekler sizin yediklerinizden de etkileniyor ondan da olabilir
İdrar yolu enfeksiyonu yada kulağı da ağrıyır olabilir şapka takın bebeğinize bir süre değişmezse doktor da her şey normal diyorsa normaldir
Benim bebeğimde aşırı kusuyordu zamanla geçti 4. Aya kadar normla çok kusması
Kafasını sağa sola çeviriyorsa sürekli ağrıyordırBenim sütüm yok cnm mama veriyorum, idrar tahlili temiz çıktı fakat geçen doktor kulak iltihabı olmuş dedi ama öyle ağlayıp zırlamıyor kullagı agrısa ağlamaz mıydı acaba
Ağlamaz mı diyorsun eee doktor damla yazmıştı kullandım daKafasını sağa sola çeviriyorsa sürekli ağrıyordır
Bebek ağlar da neye ağlar bilinmez ama kulakları için verdiyse geçmiştir dert etme bence doktor normal diyorsa normldir birde hep aynı mama mı veriyorsun değiştirerek veriyorsan. Ondan da olutAğlamaz mı diyorsun eee doktor damla yazmıştı kullandım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?